صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مدار قرار گرفتن ماهواره «نور ۲» توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تبریک گفت

۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۵:۱۹
کد خبر: ۸۰۱۵۷۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در مدار قرار گرفتن ماهواره «نور ۲» را توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تبریک گفت،
- بنا به اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور در حساب کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی با صدور پیامی در مدار قرار گرفتن ماهواره «نور ۲» را تبریک گفت.
 
در متن متن این پیام آمده است: در ایام پربرکت شعبانیه که زمین و زمان به من ولادت ائمه اطهار (ع) منور است و باران رحمت پروردگار بر زمین جاری است، امروز با تلاش و مجاهدت جوانان متخصص و انقلابی این سرزمین و به دست سبزپوشان سپاه اسلام، ماهواره «نور ۲» بر شانه «ماهواره‌بر بومی قاصد» با موفقیت برای اولین بار در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار گرفت و مسیر تثبیت تزریق ماهواره لایه لئو که دستور ریاست محترم جمهور و مصوبه اولین شورای عالی فضایی در دولت مردمی بود، هموار شد.

وزیر ارتباطات ادامه داد: نور ۲ که نخستین سیگنال‌های آن توسط ایستگاه‌های زمینی با موفقیت دریافت شد، ماهواره‌ای سنجشی- شناسایی است که هر ۹۰ دقیقه به دور زمین گردش خواهد کرد و در هر شبانه‌روز ۱۶ بار از فراز سپهر ایران‌زمین خواهد گذشت و مأموریتش حداقل ۳ سال ادامه خواهد داشت.

زارع پور افزود: این موفقیت ارزشمند را به محضر رهبر فرزانه انقلاب، ریاست محترم جمهور، مردم سرفراز ایران، دانشمندان مجاهد نیروی هوافضای سپاه پاسداران و همه متخصصین و تلاشگران صنعت فضایی کشور تبریک می‌گویم.

وی در خاتمه نوشت: به‌تدریج با تکمیل حلقه‌های دانش ساخت و پرتاب ماهواره، به فضل خداوند، مسیر قرار دادن ماهواره‌های موردنیاز کشور در مدارات مختلف زمین را با سرعت طی خواهیم کرد. آری، دانش اگر در ستاره ثریا باشد ایرانیان آن را به دست خواهند آورد.
 

 صبح امروز ماهواره «نور ۲» با ماموریت سنجشی و شناسایی با سرعت ۷/۶ کیلومتر بر ثانیه و ۴۸۰ ثانیه پس از پرتاب در مدار ۵۰۰ کیلومتری قرار گرفته است.

 

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *