مشکل ۳ واحد تولیدی استان آذربایجان غربی در جلسه کمیته حمایت از سرمایه گذاری این استان بررسی و حل شد
در جلسه کمیته حمایت از سرمایه گذاری استان آذربایجان غربی مشکل ۳ واحد تولیدی اروم طرح، آرمان یدک غرب و کارخانه تولید بالشتک وتیغه برف باکن خودرو این استان بررسی و حل شد.
- رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی ضمن بازدید از دو واحد تولیدی شرکت تاتائو و شرکت اروم طرح در جریان مشکلات آنها قرارگرفت و اظهار کرد: شرکت تاتائوی ارومیه که قصد سرمایه گذاری و افزایش حجم تولید دارد پس از اخذ موافقت مراجع مربوطه در قسمتی از منابع طبیعی مربوط به روستای وندایی ارومیه درصدد پیاده کردن طرح تولید انواع کنسانتره سیب، انگور سفید، انگور قرمز، آلبالو و انواع رب گوجه فرنگی را با سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد تومانی در زمینی به وسعت ۸۰ هزار متر مربع دارد و با اشتغالزایی مستقیم ۴۵۰ نفر دارد.
ناصر عتباتی با اشاره به اینکه اهالی روستای وندایی و بعضی روستاهای مجاور نگرانیهای زیست محیطی از ساخت کارخانه در مجاورت روستای خود داشتند خاطرنشان کرد: پس از بازدید مفصل از محل طرح و دیدار و گفت و گو با تعدادی از اهالی محل و مدیران کارخانه تاتائو مقرر شد جلسهای با حضور نمایندگان اهالی منطقه و اعضای شورای اسلامی روستا و مدیران کارخانه و مسئولین ادارات کل محیط زیست و بهداشت و منابع طبیعی منعقد و موضوع بصورت دقیق و انجام کار کارشناسی بررسی و تصمیم مناسب گرفته شود.
عتباتی افزود: شرکت اروم طرح نیز که در زمینه تولید قطعات الکتریکی و الکترونیکی فعالیت میکرده، به علت بدهی بانک تعطیل و بیش از ۸ سال است که فعالیت نمیکند با حضور مدیران بانک محال الیه و کارخانه مقرر شد در جلسه کمیته حمایت از سرمایه گذاری موضوع مطرح و در خصوص رفع مشکلات آن تصمیم گیری شود.
عتباتی در جلسه کمیته حمایت از سرمایه گذاری، ضمن تاکید بر لزوم استفاده از تمام ظرفیت ها در جهت حمایت از واحدهای تولیدی و رفع مشکلات حوزه سرمایه گذاری، کارآفرینی و اشتغال در استان و فعالیتهای اقتصادی در منطقه، افزود: ضروری است تمامی موانع و مشکلات پیش روی تولید برداشته شود و فلسفه اصلی این جلسه هم بر همین اساس استوار هست.
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با اشاره به بازدید از دو واحد تولیدی در حومه شهرستان ارومیه گفت: از مجموعه زمینی که در حاشیه روستای وندایی برای شرکت تاتائو در نظر گرفته شده بود بازدید و از مشکلات این شرکت با اهالی منطقه اطلاع حاصل شد و در ادامه، ضمن بازدید میدانی از شرکت اروم طرح که در کار تولید سیستمهای الکتریکی هست، مشکلات و علت تعطیلی چندین ساله این واحد تولیدی بررسی شد.
رئیس کمیته حمایت از سرمایه گذاری و ستاد اقتصاد مقاومتی در استان آذربایجان غربی تصریح کرد: مصمم هستیم که با تلاش و حمایت ها هیچ واحد تولیدی حتی با حداقل اشتغال ۵ نفر به تعطیلی و رکود نیانجامد زیرا در کوتاه مدت نیز عوارض و آسیبهای اجتماعی متعدد و بزه و اختلاف را برای جامعه به همراه دارد.
عتباتی افزود: در این ایام که تحریمهای ظالمانه و مبارزه اقتصادی ناجوانمردانه به کشور و مردم تحمیل میشود فعالان عرصه اقتصاد به عنوان افسران جنگ اقتصادی در خط مقدم این جبهه فعالیت میکنند و به سختی مسائل و موضوعات واحدهای تولیدی را مدیریت میکنند، مسئولان نیز باید از این فعالان حمایت حداکثری کنند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: در دو ماه گذشته اقدامات موثری در حوزه بانکی و در جهت جلوگیری از توقیف و تعطیلی واحدهای تولیدی در استان انجام و به بانکها و اداره ثبت طی دستور العملی تاکید شده است که تحت هیچ شرایطی نباید واحد تولیدی ولو اینکه توقیف شده باشد، از مدار و چرخه تولید خارج بشود و باید به فعالیت و تولید خود ادامه بدهد.
مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هم در این جلسه گفت، همه دغدغه ما این است که هیچ واحد تولیدی منتهی به تعطیلی نشود و حقیقتاً تعطیلی یک واحد تولیدی آثار بسیار مخربی در بحث جامعه و خانوادهها دارد و تمام تلاش و اقدامات بر این محور استوار است که یک واحد تولیدی به تعطیلی کشیده نشود چرا که هم بر خلاف منویات مقام معظم رهبری هست و هم بر خلاف تمام سیاستهایی که در کشور جاری است.
در ادامه مشکلات سه واحد تولیدی اروم طرح، آرمان یدک غرب و کارخانه تولید بالشتک وتیغه برف باکن خودرو در شهرستان مهاباد در جلسه مطرح و پس از استماع اظهارات مدیران واحدهای تولیدی مزبور و بانکهای عامل و مدیران استانی مرتبط حاضر در جلسه، اعضای کمیته به شور و تبادل نظر پراختند و مصوباتی را در جهت مرتفع شدن مشکلات این واحدها تصویب کردند که از میان آنها میتوان به مهمترین آنها به شرح ذیل اشاره کرد:
در مورد شرکت اروم طرح مصوب شد با پرداخت بدهی شرکت ظرف یک هفته کارخانه به مالک بازگردانده شود تا ظرف ۴ ماه بدون داشتن حق واگذاری تا ۵ سال کارخانه را به مرحله تولید برساند. در رابطه با آرمان یدک غرب هم مصوب شد با بهره مندی شرکت از حداکثر تخفیفات قانونی با پرداخت ۷ و نیم درصد از بدهی به صورت نقد بقیه آن نیز در اقساط توافق شده با بانک کارسازی شود و در مورد کارخانه تولید برف پاکن و بالشتک استارت مهاباد هم مقرر شد هیئتی مرکب از سازمان بازرسی و صنعت، معدن، تجارت و اداره کل راه و شهرسازی موضوع را با بازدید از محل بررسی و نتیجه را جهت اتخاذ تصمیم شایسته به کمیته گزارش دهند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *