صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برنامه‌های حمایت از بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در طرح توسعه شبکه ملی اطلاعات تشریح شد

۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۸:۳۳
کد خبر: ۸۰۱۲۴۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، برنامه‌های حمایتی سازمان فناوری اطلاعات از بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در طرح توسعه شبکه ملی اطلاعات را تشریح کرد.
- بنا به اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد خوانساری در یازدهمین نشست تخصصی «طراحی و تدوین مدل اقتصادی شبکه ملی اطلاعات» که با محوریت فرصت‌ها و اولویت‌های سرمایه‌گذاری و مشارکت بخش خصوصی در توسعه شبکه ملی اطلاعات برگزار شد، گفت: سازمان فناوری اطلاعات دارای چهار گونه برنامه حمایتی و مشارکتی از بخش خصوصی است که در این زمینه می‌توان به تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ اشاره کرد.

وی افزود: این طرح دارای شش محور توسعه اشتغال در کسب‌وکار‌های حوزه فاوا ازجمله توسعه پلتفرم‌ها، توسعه بستر‌های آنلاین ارائه محصولات و خدمات و آموزش، توانمندسازی و کاریابی نیروی انسانی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را تحت پوشش خود قرار می‌دهد و باهدف اشتغال‌زایی، اعتباری حدود یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان را به خود اختصاص داده است.

خوانساری ادامه داد: حمایت از ارائه خدمات پایه شبکه ملی اطلاعات شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات به اکوسیستم نوآفرینی کشور (بوم واره) نیز از دیگرگونه‌های حمایت از بخش خصوصی است که بیشتر حوزه استارتاپی را مورد هدف قرار می‌دهد.

معاون وزیر ارتباطات تصریح کرد: در وضعیت کنونی، تقویت و شفافیت نظام تنظیم‌گری حوزه فناوری اطلاعات نقش قابل‌توجهی را در جذب سرمایه‌گذاری و نیز مشارکت بخش خصوصی در توسعه شبکه ملی اطلاعات ایفا می‌کند که این وظیفه در دولت سیزدهم به سازمان فناوری اطلاعات ایران سپرده‌شده است.

معاون وزیر ارتباطات با تأکید بر این‌که بسترسازی برای توسعه خدمات متنوع هوشمند موردنیاز آحاد مردم توسط بخش خصوصی و ارائه یکپارچه کلیه خدمات دولت هوشمند از طریق درگاه ملی خدمات، خلاصه بخشی از تکالیف سازمان فناوری اطلاعات ایران است، گفت: در حوزه خدمات شبکه ملی اطلاعات، چگونگی تعرفه گذاری یا اقتصادی کردن سرمایه‌گذاری از نظام پهنای باند گرفته تا ارائه خدمات پایه، ازجمله اصلی‌ترین موضوعاتی است که باعث ترغیب بخش خصوصی جهت سرمایه‌گذاری در بخش خدمات شبکه ملی اطلاعات می‌شود.

وی افزود: در شرایط کنونی، حوزه فناوری اطلاعات نیازمند هم‌افزایی هر چه بیشتر جهت ارائه و به ثبت رساندن تجربه‌های موفق با حداکثر کارایی است و پیروزمندی دولت در توسعه شبکه ملی اطلاعات منوط به ارائه خدمات توسط بخش خصوصی با همراهی و نظارت دولت است.
 
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *