صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شگرد‌های تهیه «اسکندر کباب»

۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۵:۵۰:۰۱
کد خبر: ۸۰۰۹۸۴
«اسکندر کباب» یکی از غذا‌های لذیذ و معروف در ترکیه است. می‌توانید با رعایت چند نکته ساده این غذا را در منزل تهیه کنید.

_ نمناک نوشت: اسکندر کباب یکی از غذا‌های معروف در استانبول است که از گوشت گوسفندی و راسته تهیه می‌شود و مانند دونر کباب گوشت‌ها را بعد از پختن به همراه فلفل و ماست و نان پیتا سرو می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه اسکندر کباب

مواد لازم مقدار

نان پیتا گرد ۳ عدد

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
گوشت راسته گوسفند ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط (رنده شده) ۲ عدد

سیر (رنده شده) ۱ حبه

زیره سبز به مقدار لازم

آب به مقدار لازم

کره نصف پیمانه

ماست چکیده ۳ قاشق غذاخوری

نعنا تازه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص اسکندر کباب

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

روغن زیتون یک قاشق

طرز تهیه اسکندر کباب خانگی

برای تهیه اسکندر کباب به روش زیر عمل کنید:

مرحله اول:مرینیت کردن گوشت

گوشت را به‌صورت ورقه‌های نازک برش بزنید.

با بیفتک کوب، گوشت را بکوبید تا ضخامت آن به حدود چهار سانتی‌متر برسد.

پیاز‌ها را رنده کنید و سپس آب پیاز را بگیرید.

در یک کاسه آب پیاز، سیر رنده شده، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و زیره سبز را با گوشت ترکیب کنید.

روی کاسه را سلفون بکشید و کاسه را ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید.

مرحله دوم:تهیه سس اسکندر کباب

قبل از تهیه سس اسکندر کباب ابتدا فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

برای تهیه سس مخصوص اسکندر کباب، یک قاشق روغن زیتون را درون ماهیتابه متوسط خوب گرم کنید.

رب گوجه را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

بعد از تفت دادن رب، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

آب را به سس اضافه کرده و سس را هم بزنید تا غلیظ شود.

مرحله سوم:تهیه اسکندر کباب

نان پیتا را به‌صورت مربع‌های سه سانتی‌متر در سه سانتی‌متر ببرید.

نان‌های خرد شده را درون سینی فر به مدت پنج دقیقه قرار دهید.

در حین پخت نان‌ها را برگردانید تا هر دو طرف نان‌ها طلایی شوند.

کمی روغن زیتون کف تابه ریخته و ورقه‌های گوشت را روی شعله زیاد (برای هر طرف حدود ۳ دقیقه) قرار دهید، اما بیش از حد گوشت‌ها را سرخ نکنید.

مرحله چهارم:تزئین غذا

در دستور اصلی این غذا گوجه و فلفل دلمه‌ای وجود ندارد؛ اما می‌توانید به‌دلخواه از آن‌ها برای متفاوت کردن طعم غذا استفاده کنید. پس در گوشه تابه گوجه فرنگی و فلفل دلمه را کباب کنید.

نان پیتای تست‌شده را درون یک بشقاب گود بریزید.

گوشت کباب‌شده را روی نان بگذارید.

کره آب‌شده و سس گوجه‌فرنگی را روی گوشت بریزید.

ماست چکیده را به کنار بشقاب اضافه کرده و روی غذا را با نعنا تازه تزیین کنید.

چند نکته کاربردی

رسپی اصلی با نان پیتا می‌باشد، اما می‌توانید از نان باگت نیز استفاده کنید.

اگر گوشت قرمز دوست ندارید، با سینه مرغ خرد شده این غذای خوشمزه را آماده کنید.

برای آماده کردن سس کباب به‌جای رب گوجه می‌توانید از پوره گوجه استفاده کنید.

برای بخشیدن طعم تند به این غذا مقداری فلفل قرمز به آن اضافه کنید.

نکات تکمیلی در مورد کباب اسکندر

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه می‌باشد.

کباب اسکندر را می‌توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *