صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دلیل کف نکردن قهوه چیست؟

۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۸۰۰۴۲۵
بسایری از افراد تمایل دارند قهوه هایشان کف دار باشد. برای درست بدست آوردن یک قهوه خوشمزه و کف دار باید نکات مخصوصی را رعایت کرد.

_ نمناک نوشت: قهوه یکی از پرطرفدار‌ترین نوشیدنی‌های دنیا است که نوید بخش آغاز یک روز پر انرژی می‌باشد. روش‌های زیادی برای تهیه قهوه وجود دارد، اما بسیاری از علاقمندان به این نوشیدنی دوست دارند، قهوه خوشمزه و کف دار درست کرده و بنوشند. اگر شما هم از علاقه‌مندان به قهوه به خصوص قهوه کف دار هستید و هر چه تلاش می‌کنید، نمی‌توانید قهوه خودتان را همراه با کف درست کنید.

قهوه مانده و نامناسب

اگر قهوه مورد استفاده شما مانده باشد و مدت زیادی از تاریخ برشته شدن آن گذشته باشد، قهوه کف نخواهد کرد. قهوه‌ای که تازه و خیلی ریز باشد، از قوام و غلظت کافی برخوردار است. اگر می‌خواهید قهوه شما کف کند، میکسی از دانه‌های قهوه خرید کنید و خودتان آن‌ها را آسیاب کنید.

دمای نامناسب آب

یکی دیگر از دلایل کف نکردن قهوه این است که دمای آب نامناسب باشد. برای اینکه قهوه شما قوام و کف داشته باشد، دمای آب ابتدایی که برای درست کردن قهوه انتخاب می‌کنید، باید خیلی پایین باشد، زیرا اینگونه قهوه دیرتر به حالت جوش رسیده و کف بیشتری می‌کند.

نوع قهوه

قهوه ترک، فرانسه، دمی و خانواده اسپرسو از انواع مختلف قهوه هستند. قهوه فرانسه مانند چای رقیق و فاقد کف و لرد ته فنجان است. قهوه ترک از قهوه فرانسه غلیظ‌تر و از قهوه اسپرسو رقیق‌تر است و در قهوه ترک معمولاً لایه‌ای از کف نسبتا غلیظ دیده می‌شود. اسپرسو خالص‌ترین قهوه‌ای است که می‌توانید بنوشید.

ایراد در روش درست کردن قهوه ترک

یکی از علت‌های مهم کف نکردن قهوه به روش درست کردن آن مربوط می‌شود. برای اینکه قهوه شما کف کند، دو قاشق پودر قهوه ترک را با یک فنجان آب سرد و یک تکه یخ و مقداری شکر مخلوط نمایید و پس از ترکیب مواد اولیه کار همزدن را به آرامی انجام دهید و به هیچ وجه از همزن استفاده نکنید، سپس قهوه را روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید وهرگز اجازه ندهید که قهوه شما بجوشد، زیرا اینگونه قهوه کف نمی‌کند و طعم قهوه تغییر می‌کند.

نوع میکس قهوه

یکی از علت‌های کف نکردن قهوه اشتباه در میکس قهوه می‌باشد. برای تهیه یک قهوه ترک پر خامه و پر کف، درصد قهوه روبوستا (۷۰ درصد) باید بیشتر از عربیکا (۳۰ درصد) باشد.

نوع قهوه جوش

یکی دیگر از علت‌های کف نکردن قهوه به قهوه جوش شما مربوط می‌شود، اگر قهوه را در جذوه یا قهوه جوشی با دهانه تنگ تهیه کنید، قهوه در هنگام بالا آمادن خامه سطح خود را از دست نداده و کف روی قهوه حفظ می‌شود، اما اگر قهوه را در قهوه جوش دهانه خیلی گشاد و حجم خیلی بزرگ تهیه نمایید، قهوه شما کف نمی‌کند.


برچسب ها: قهوه قهوه تلخ

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *