صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کار‌هایی که باید قبل از خانه تکانی انجام داد

۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۰:۵۰:۰۲
کد خبر: ۸۰۰۴۲۱
اگر قصد خانه تکانی و تمیز کردن خانه تان برای ایام عید را دارید حتما اصول و اقدامات پیش از خانه تکانی را برای جلوگیری از مشکلات و آسیب جسمی تان جدی بگیرید.

_ نمناک نوشت: با نزدیک شدن به ایام عید، زمان خانه تکانی‌ها نیز فرا می‌رسد، و هر کس با توجه به شرایط خود اقدام به تمیز کردن خانه و آماده شدن برای ورود به سال جدید می‌کند. تمیز کردن منزل گاهی بسیار سخت و مشکل به نظر می‌رسد. با این وجود قبل از شروع خانه تکانی، می‌بایست اقداماتی انجام شود که خانه تکانی را راحت‌تر کند. دور ریختن وسایل اضافی و دور ریز یکی از مهمترین اقدامات پیش از خانه تکانی است.

زمان شروع خانه تکانی

برنامه ریزی را قبل از شروع خانه تکانی انجام دهید

اگر قصد خانه تکانی برای ایام عید دارید حتما از یک ماه مانده به فروردین ماه، شروع به تمیز کاری کنید، زیرا نگهداشتن انجام کار‌ها برای روز‌های آخر، فشار زیادی به سلامت بدن وارد می‌کند و احتمال آسیب دیدن را افزایش می‌دهد. هر روز مقداری از کار‌ها را انجام دهید و به اندازه مناسب استراحت کنید تا با رسیدن به ایام عید، انرژی کافی داشته باشید. البته این خانه تکانی را نباید فقط به محل زندگی خود معطوف کنید. دیدن یک خانه تمیز توام با تغییرات، در روحیه شما تاثیر زیادی خواهد گذاشت.

کار‌هایی که قبل از خانه تکانی باید انجام دهید

به سراغ بالش‌ها بروید

بالش‌ها را اگر در زیر میکروسکوپ نگاه کنید بسیار متعجب خواهید شد. سلول‌های مرده‌ی پوست، مایعات بدن، کنه ها، کپک‌ها و باکتری‌ها و حشره‌های میکروسکوپی دیگر سلامتی رابه خطر انداخته و موجب به هم ریختن خواب می‌شوند، تنها بخشی از آلودگی‌های رایجی هستند که در بالا یا درون بالش‌ها وجود دارند. متخصصان توصیه می‌کنند هر ۱۸ ماه یکبار بالش‌ها را تعویض نمائید. استفاده از روکش‌ها و شستن هر ۳ ماه یکبار بالش‌ها، باعث افزایش عمر استفاده از بالش می‌شود.

دور ریختن غذا‌های اضافی در یخچال

به طور معمول بیش از دو یا سه روز نمی‌توان غذا را درون یخچال نگهداری کرد، زیرا امکان فاسد شدن و مسمومیت آن بسیار است؛ بنابراین غذا‌هایی که بیش از این زمان در یخچال مانده اند را دور بریزید. نگهداری غذا‌های مانده در فریزر بهتر از یخچال است، زیرا تا ۴ ماه سالم باقی می‌ماند.

دور ریختن کاغذ‌های باطله

بدون شک در کتابخانه و یا کشوها، انبوهی از کاغذ‌ها وجود دارد که شاید مقدار اندکی از آن‌ها مهم است و بقیه را به خاطر وسواس نگه داری می‌کنید. خانه تکانی فرصت مناسبی برای حذف این نوع کاغذ‌ها است. فقط اسنادی را نگهداری کنید که در آینده، قابل استفاده می‌باشند.

دور ریخت برس‌های کثیف دستشویی

یکی از وسایلی که برای بتمیز کردن سرویس بهداشتی مورد نیاز است، برس‌های توالت می‌باشد، اما به دلیل آلودگی بسیار آن، باید به طور مرتب و یا هر ۶ ماه یکبار تعویض گردد. البته تعویض آن بستگی به میزان و نوع مصرف شما دارد. ضد عفونی کردن برس و دسته، بر عمراین وسیله می‌افزاید.

به دارو‌ها نیز رسیدگی کنید

اغلب دارو‌هایی که در طول سال تهیه می‌کنند در صورت عدم مصرف و اتمام تاریخ انقضاء ممکن است تبدیل به مواد سمی و خطرناک شوند. دارو‌ها را بررسی کنید و اگر تاریخ مصرف آن‌ها تمام شده بود، جدا کرده و دور بریزید. البته روش صحیح دور ریختن دارو‌هایی مانند قرص، شربت، پماد و کپسول‌ها این است که آن‌ها را به داروخانه تحویل بدهید تا به صورت درست و ایمن، دفع شوند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *