صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شهردار تهران باید درباره مسکن به شورای شهر پاسخگو باشد

۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۳:۰۱
کد خبر: ۷۹۹۷۴۱
عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران گفت: یکی از راه حل‌های سریع و عاجل برای حل مشکل بافت‌های فرسوده در تهران همکاری تنگاتنگ و ویژه دولت و شهرداری تهران برای استفاده از ظرفیت بافت‌های فرسوده در طرح مسکن ملی است.
جعفر بندی شربیانی، عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران درخصوص وعده شهردار درباره برنامه ریزی برای ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در پایتخت طی سال آینده به میزان گفت: درباره این موضوع من اطلاعی ندارم. چون ما اصلا در جریان نیستیم. باید از خود مسوولان شهرداری پرسش بشود و باید بیایند و به اعضای شورای شهر هم درباره این مساله توضیح بدهند. اما الان من اطلاعی از این موضوع ندارم.

وی در پاسخ به اینکه آیا شورای شهر نظارتی بر اقدامات و وعده‌های شهرداری ندارد گفت: قطعا شورای شهر بر کار شهرداری نظارت می‌کند. در جلسه علنی شورای شهر هم این مساله مطرح شد و آقای کاشانی گفتند باید شورای شهر در جریان این امور گذاشته بشود.

شربیانی درمورد اینکه آیا برای دولت این امکان وجود دارد تا در زمینه تحقق وعده ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی به شهرداری تهران کمک کند گفت: در حوزه مسکن قطعا نقش آفرین و بازیگر اصلی در این صحنه دولت است. شهرداری هم همیشه در تهران نشان داده که وظایفش را به خوبی در حوزه مسکن انجام داده است. اما این یک نکته واضح و مبرهنی است که دولت نقش اصلی را در این زمینه بر عهده دارد و درواقع مهم خود دولت است.

عضو شورای شهر تهران در واکنش به اینکه وجود مقررات دست و پاگیر و مشکل خلا‌های قانونی در حوزه مسکن چقدر بر معضلات این حوزه در تهران اثر گذاشته اظهار کرد: در حوزه معماری و شهرسازی یک سری گیر و گرفت‌هایی از دوره پنجم مدیریت شهری برای ما باقی مانده است که هم باعث شده تا زمان صدور پروانه افزایش پیدا کند و هم کیفیت کار را پایین آورده و هم اینکه نارضایتی مردم را حاصل کرده است. برای همین تلاش ما در کمیسیون معماری و شهرسازی شورای ششم این است که این فرایند‌ها را تسریع و تسهیل کنیم.
 
بیشتر بخوانید:

وی درباره اینکه تمهید شهرداری برای راه اندازی قرارگاه جهادی چه کاربستی در زمینه توسعه مسکن خواهد داشت گفت: این اقدام هم در راستای تحقق همان وعده‌ای است که برای ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی داده شده است. البته همان طور که گفتم درباره این موضوع ما نیاز داریم که اطلاعات بیشتری به دست بیاوریم و حتما شهردار تهران باید این موضوعات را با ما در شورای شهر مطرح کند تا انشاالله ببینیم موضوع از چه قرار است.

شربیانی در پاسخ به این پرسش که آیا ایجاد قرارگاه جهادی به معنای به کارگیری شیوه‌های نظامی برای مواجهه با مسائل حوزه مسکن است گفت: من چنین چیزی را نشنیده ام. ایجاد این قرارگاه به معنای استفاده از ظرفیت‌های نظامی برای حوزه مسکن نیست. ما می‌توانیم اسم این تمهید را پایگاه، کارگروه یا کمیته بگذاریم. این به نظر من فقط یک واژه است و ربطی به آن موضوع ندارد که بخواهد از جریانات نظامی استفاده بشود.

عضو کمیسیون شهرسازی و معماری درمورد اینکه آیا در شورای شهر اراده‌ای برای اعمال نظارت بر استفاده از ظرفیت بافت‌های فرسوده برای توسعه مسکن وجود دارد گفت: بله، یکی از مهمترین دیدگاه‌های ما در حوزه مسکن برای شهر تهران این است که دولت باید یک هم افزایی و هم پوشانی در این ادعایی که درباره طرح مسکن ملی دارد را از خود نشان دهد. درواقع دولت باید این طرح مسکن ملی را روی بافت‌های فرسوده سوار کند. شاید یکی از راه حل‌های سریع و عاجل برای حل مشکل بافت‌های فرسوده در تهران همکاری تنگاتنگ و ویژه دولت و شهرداری تهران برای استفاده از ظرفیت بافت‌های فرسوده در طرح مسکن ملی است. تحقق این موضوع نیاز به ایجاد هماهنگی دارد که شهردار هم در این زمینه جلساتی با وزیر و با مسوولان بنیاد مسکن داشته است. البته وقتی قرار باشد کار بین بخشی انجام شود ایجاد این هماهنگی‌ها بسیار کار سخت و مشکلی است. ولی ما امیدواریم انشاالله این هماهنگی‌ها انجام بشود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *