صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترفند‌های عالی برای خوشمزه شدن خوراک لوبیا چیتی و قرمز

۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۲
کد خبر: ۷۹۹۴۹۰
خوراک لوبیا جز خوشمزه و محبوب‌ترین غذا‌ها در سراسر دنیا است. به کمک ترفند‌های مهم برای پخت این خوراک می‌توانید خوش طعم‌ترین خوراک لوبیا را بپزید.

_ نمناک نوشت: خوراک لوبیا چیتی یکی از محبوب‌ترین غذا‌ها در میان مردم جهان و یکی از پر مصرف‌ترین غذا‌های کنسروی شناخته می‌شود. این غذای سالم را می‌توان با رسپی‌های متعددی طبخ کرد. اگر می‌خواهید از خوردن این غذای سالم و مقوی در کنار خانواده تان لذت ببرید.

لوبیا‌ها را بخیسانید

برای اینکه لوبیای شما زودتر بپزد و نفخ آن گرفته شود، باید ابتدا لوبیا‌ها را در کاسه‌ای بزرگ ریخته و به مدت ۶ ساعت خیس دهید، در این مدت ۲ مرتبه آب آن را تعویض نمایید. اگر زمان کافی برای خیساندن لوبیا چیتی ندارید، می‌توانید یک عدد خیار را نصف کنید و روی لوبیا قرار دهید. خیار موجب می‌شود که نفخ لوبیا از بین برود.

پیاز داغ و سیرداغ فراموش نشود

برای اینکه طعم خوراک لوبیا شما عالی شود، پیاز داغ و سیرداغ فراموش نکنید. پیاز و سیر را بشویید و نگینی خرد کنید و با حرارت ملایم درون تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

سس تهیه کنید

برای خوشمزه ترشدن خوراک لوبیا، گوجه فرنگی را شسته و روی تخته آشپزخانه خرد کنید. گوجه‌ها را مدام تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود و بعد کمی رب گوجه فرنگی را اضافه نمایید.

سیب زمینی بیافزایید

برای غلیظ و خوشمزه شدن خوراک لوبیا، سیب زمینی را پوست گرفته و بشویید و روی تخته آشپزخانه مکعبی کوچک خرد نمایید. می‌توانید سیب زمینی را خام درون خوراک لوبیا بریزید و یا اینکه داخل تابه‌ای روغن مقداری تفت دهید، اما نباید سیب زمینی‌ها سرخ شوند. شما می‌توانید سیب زمینی را به صورت پوست کنده و سالم درون خوراک لوبیا بیاندازید و پس از پخت از خوراک لوبیا خارج کرده و پوره اش کنید و دوباره به خوراک بیافزایید.

قارچ را فراموش نکنید

قارچ‌ها را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود، سپس به خوراک لوبیا بیافزایید و بگذارید بجوشد تا حسابی جا بیافتد.

با ادویه طعم ببخشید

یکی از راز‌های خوشمزه شدن خوراک لوبیا افزودن ادویه به آن است. می‌توانید برای خوش طعم و خوش رنگ شدن خوراک لوبیا ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه نمایید. دقت کنید استفاده از زردچوبه و مقداری زیادی رب رنگ خوراک لوبیا را تیره می‌کند. در صورت تمایل برای طعم دادن به خوراک لوبیا می‌توانید کمی پودر دارچین و پودر سماق و گلپر به این غذای سالم اضافه کنید.

آرد گندم لعاب لوبیا را بیشتر می‌کند

برای غلیظ شدن خوراک لوبیا مقدار کمی آرد را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن داخل یک تابه کوچک تفت دهید و سپس به خوراک لوبیا اضافه کنید تا غلیظ‌تر شده و آبکی نباشد.

اجازه دهید خوراک لوبیا خوب بپزد

همانطور که می‌دانید غذایی خوشمزه‌تر است که حسابی جا افتاده باشد، پس بگذارید خوراک لوبیا شما خیلی خوب بپزد. برای سرعت بخشیدن به روند پخت خوراک لوبیا می‌توانید آن را در زودپز به صورت نیم پز بپزید و سپس سس، قارچ و... خوراک را به صورت جداگانه تهیه کنید و با لوبیا ترکیب کنید و دوباره برای چند دقیقه روی گاز قرار دهید تا جا بیافتد.

نکات دیگر برای طعم بخشیدن به خوراک لوبیا

برای طعم دادن به خوراک لوبیا می‌توانید از آب لیمو ترش تازه یا سرکه استفاده کنید.

برای بخشیدن طعم و عطر فوق‌العاده به خوراک لوبیا استفاده از یک عدد فلفل دلمه‌ای مناسب است.

برای اینکه خوراک لوبیای شما عطر و طعم بی نظیری داشته باشد، اضافه کردن مقداری جعفری خرد شده به خوراک لوبیا عالی است.

می‌توانید برای بخشیدن طعم به خوراک لوبیا در زمان پخت لوبیا کمی آب قلم به آن اضافه کنید. 


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *