صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جوانه خرفه؛ خوراکی دوست‌داشتنی

۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۰:۵۰:۰۲
کد خبر: ۷۹۹۳۳۶
خرفه گیاه خوراکی و دارویی با ساقه و برگ‌های ضخیم است که در هر شرایط آب و هوایی می‌توانید آن را کاشت و پرورش دهید.

_ روزنامه همشهری نوشت: جوانه خرفه بسیار مغذی و سرشار از مواد معدنی مورد‌نیاز بدن است. برای کاشت خرفه و جوانه‌زدن آن کف ظرف مورد‌نظر را با خاک مناسب، به عمق حداقل ۲‌سانتی‌متر بپوشانید. بذر‌ها را به‌طور منظم و نسبتا متراکم، بر خاک بپاشید و با یک لایه نازک از خاک بپوشانید. گلدان را در محلی آفتابی با دمایی در حدود ۲۴‌سانتی‌گراد قرار دهید و خاک را مرطوب نگه‌دارید تا جوانه بزند. پس از جوانه‌زنی، آن‌ها را به محلی کمی خنک‌تر (دمای ۱۵ تا ۲۲‌سانتی‌گراد) منتقل کنید. خاک را همواره مرطوب نگه‌دارید، جوانه‌ها را از پایین یعنی از سطح خاک آبیاری کرده و از پاشیدن آب روی گیاه خودداری کنید.

اگر در اواخر زمستان جوانه‌های خرفه را بکارید، در سفره هفت‌سین، سبزه خرفه زیبایی خواهید داشت. در روایات آمده که این گیاه مورد‌علاقه حضرت زهرا (س) بوده است. البته این گیاه پرخاصیت برای خانم‌های باردار ممنوع است و احتمال سقط را در آن‌ها افزایش می‌دهد.


برچسب ها: خرفه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *