صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۳۸ درصد پرونده‌های دادگستری استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۰ منجر به صلح و سازش شده است

۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۹:۳۸
کد خبر: ۷۹۹۰۰۰
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی گفت: ۳۸ درصد پرونده‌های دادگستری استان در سال ۱۴۰۰ منجر به صلح و سازش شده است.

- کارگاه آموزش و تشریح مدل تعالی دادگستری در حوزه توسعه حل اختلاف با تدریس حجت الاسلام والمسلمین آذرشین فام مشاور رئیس مرکز توسعه حل اختلاف و با حضور رئیس کل دادگستری استان و معاونت توسعه حل اختلاف استان و همچنین رهبران مدل تعالی در استان در محل سالن آمفی تئاتر دادگستری استان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه رئیس کل دادگستری استان گفت: شورا‌های حل اختلاف با درایت مرحوم آیت اله هاشمی شاهرودی رئیس وقت قوه قضاییه تشکیل و مبنای کار، انجام امور مردم به دست مردم بود، ولی به مرور زمان با توجه به قوانین مربوط به صدور رأی تغییر یافت، ولی با ریاست حجت الاسلام و المسلمین رئیسی رئیس وقت قوه قضاییه و مدیریت و هدایت مدبّرانه حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای رئیس قوه قضاییه به اصل و مبنای خود که همان ایجاد صلح و سازش و انجام امور به دست خود مردم است تغییر رویّه یافته و بر همین اساس، سال به سال شاهد افزایش صلح و سازش در استان هستیم.

موسی خلیل الهی بیان کرد: در سطح استان تعداد پرونده‌هایی که با صلح و سازش مختومه شده اند از ۲۷ درصد در سال گذشته به ۳۸ درصد در ده ماهه سال جاری افزایش یافته است و این امر در شهرستان تبریز از درصد بسیار بالایی برخوردار است به طوری که این امر در تبریز به بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است.

خلیل الهی با اشاره به این که حلاوتی که در پرونده‌های منجر به صلح و سازش وجود دارد در پرونده‌های منجر به صدور حکم وجود ندارد، از گذشت و سازش مردم تبریز از بعضی از حقوق خود تشکر و قدردانی کرد.

در ادامه مشاور و مدیر امور آموزشی و فرهنگی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف نیز با اشاره به برنامه‌های متعدد مرکز توسعه حل اختلاف از تلاش‌ها و کوشش‌های شورا‌های حل اختلاف استان که در اکثر موارد جزو استان‌های برتر در شورا‌ها می‌باشند تقدیر کرد.

حجت الاسلام والمسلمین آذررشیدفام به توانمندسازی و برنامه ریزی در مدل توسعه حل اختلاف اشاره نمود و توانمندسازی مدیران و اعضاء و کارکنان شورا‌ها در کسب رضایت مندی و افزایش پرونده‌های صلح و سازش نسبت به کل وارده را در اولویت امور داشتند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *