صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جشنواره شعر فجر برگزیدگان خود را شناخت

۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۷:۲۴
کد خبر: ۷۹۸۷۲۴
برگزیدگان و شایستگان تقدیر «شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر» در پنج گروه ادبی شعر کلاسیک، شعر نو (قالب‌های نیمایی و سپید)، شعر محاوره، شعر کودک و نوجوان و درباره شعر (پژوهش‌های حوزه شعر) همزمان با آیین پایانی این جایزه معرفی شدند.

- طبق اعلام روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، آیین پایانی «شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر» عصر چهارشنبه (چهارم اسفند ماه ۱۴۰۰) در تالار وحدت با حضور محمدمهدی اسماعیلی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، یاسر احمدوند (معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)، علی رمضانی (مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران)، جمعی از مسئولان فرهنگی، اهالی شعر و ادبیات و فرهنگ دوستان کشور برگزار شد و طی آن اعضای هیئت داروان این جشنواره در پنج گروه ادبی شعر بزرگسال-کلاسیک، شعر بزرگسال-نو (قالب‌های نیمایی و سپید)، شعر بزرگسال-محاوره، شعر کودک و نوجوان و درباره شعر (پژوهش‌های حوزه شعر) برگزیدگان و شایستگان تقدیر را معرفی کردند.

اعضای داوران گروه «شعر کلاسیک» کتاب‌های «آنیماه» اثر عالیه مهرابی (انتشارات سوره مهر) و «عید در تبعید» اثر علیرضا رجبعلی‌زاده کاشانی (انتشارات سوره مهر) را به صورت مشترک اثر برگزیده معرفی کردند.

در این بخش از علی انسانی برای نگارش کتاب «رخصت» که توسط انتشارات شهرستان ادب منتشر شده است به صورت ویژه تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است؛ کتاب «سفر بخیر ناخدا» نوشته رحمت حقی‌پور (نشر سپیدرود) در گروه «شعر نو» به عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شد.

همچنین اثر شایسته تقدیر بخش محاوره نیز کتاب «رد زنجیر‌های بازشده» اثر مهدی نقبایی (انتشارات ریما) معرفی شد.

سعید بیابانکی، علی داوودی، محمدمهدی سیار، حمیدرضا شکارسری، قادر طراوت‌پور، میلاد عرفان‌پور و محمدسعید میرزایی داوری سه بخش بزرگسالِ شعر کلاسیک، شعر نو و شعر محاوره «شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر» را برعهده داشتند.

غلامرضا بکتاش، بابک نیک‌طلب و حمید هنرجو نیز عهده‌دار داوری بخش شعر کودک و نوجوان بودند و کتاب «سکوت به‌زبان مادری» نوشته مهدی مردانی (انتشارات سوره مهر) را به عنوان اثر شایسته تقدیر این بخش دانستند.

در بخش «درباره شعر» شانزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر نیز محمود اکرامی‌فر، محمدرضا تقی‌دخت و سیدعلی میرافضلی به عنوان داور انتخاب شدند که این داوران نیز کتاب‌های «آذربایجان و شاهنامه» اثر سجاد آیدنلو (انتشارات بنیاد موقوفات دکتر محمود افشار با همکاری سخن) و «تلفظ در شعر کهن فارسی» اثر وحید عیدگاه طرقبه‌ای (انتشارات بنیاد موقوفات دکتر محمود افشار با همکاری سخن) را به صورت مشترک برگزیده این بخش اعلام کردند.

بخش ویژه این دوره از جشنواره بین‌المللی شعر فجر به «پارسی گویان دیگر ملل» اختصاص دارد که عسگر حکیم با نگارش کتاب «آهنگ باد و باران»، محمدشریف سعیدی با نگارش کتاب «سماع محشر» و مهدی باقرخان با نگارش کتاب «شیراز هند» به عنوان برنده این بخش معرفی شدند.

محمدرضا روزبه، افشین علاء، ناصر فیض، علیرضا قزوه، عبدالجبار کاکایی، علی‌محمد مؤدب، سیداحمد میرزاده و یوسف‌علی میرشکاک اعضای هیئت علمی «شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر» بوده و قربان ولیئی نیز دبیری علمی این جایزه را برعهده دارد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *