صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«میرزا کدو»؛ غذایی ساده اما خوشمزه

۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۹۸۵۵۱
میرزا کدو غذایی بسیار خوشمزه و ساده است. این غذا در گیلان و شمال کشور پخته می‌شود.

_ برترین‌ها نوشت: میرزا کدو غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که بیشتر در گیلان و شمال کشور پخته می‌شود و به علت درست شدن سریع و در دسترس بودن مواد اولیه طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم:

کدو سبز: نیم کیلو

تخم مرغ: ۲ عدد

سیر: یک بوته

روغن: به میزان لازم

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا کدو‌ها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آن‌ها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌کنیم. سیر‌ها را پوست گرفته، با گوشت‌کوب آن‌ها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت می‌دهیم. پس از آن سیر‌ها را از روغن خارج کرده و درون ظرف می‌ریزیم.

۲. تخم‌مرغ‌ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌کنیم.

۳. درون باقیمانده روغن، کدو‌های رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد. (کدو نباید زیاد سرخ شود) در انتها سیر و تخم‌مرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدو‌ها اضافه می‌کنیم.

نکات:

۱) حواستان باشد سیر نباید زیاد سرخ شود، زیرا حرارت باعث تلخ شدن آن می‌شود.

۲) برای آنکه سیر‌ها هنگام سرخ شدن به هم نچسبند به آن‌ها پس از له شدن کمی نمک بزنید.

۳) این غذا گوشت ندارد، ولی اگر مقداری گوشت بپزید و ریش ریش کرده و به آن اضافه کنید بسیار خوشمزه می‌شود.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *