صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاثیر همه گیری کرونا بر مناطق فقیر در انگلیس

۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۸:۰۲
کد خبر: ۷۹۶۸۶۲
یک تحقیق به بررسی تاثیر همه گیری کرونا بر مناطق فقیر در انگلیس پرداخته است.

- بر اساس یک تحقیق، تعداد سال‌های از دست رفته زندگی در شمال غرب انگلیس سه برابر بیشتر از جنوب غربی بوده و تأثیر مرگبار همه‌گیری کووید-۱۹ بر محروم‌ترین مناطق انگلیس حتی بیشتر از تصور اولیه بوده است.

به گزارش «گاردین»، از زمان شروع بحران همه گیری، مرگ و میر‌ها از نظر اجتماعی، اقتصادی و جغرافیایی در مناطق مختلف انگلیس به طور نابرابر توزیع شده است.

با این حال، یک مطالعه منتشر شده در مجله PLOS Medicine نشان می‌دهد که تا به حال، مقیاس کامل نابرابری‌ها دست‎کم گرفته شده است.

به گفته محققان، مقایسه تعداد مرگ و میر در طول همه‌گیری با داده‌های سال‌های گذشته می‌تواند تأثیر آن را روشن کند، اما بررسی مرگ‌های اضافی به تنهایی سال‌های از دست رفته زندگی را کمتر از واقعیت نشان می‌دهد و تفاوت سنی که در آن افراد در جوامع مختلف جان خود را از دست می‌دهند، در نظر نمی‌گیرد.

همچنین در مطالعه جدید که توسط دانشگاه منچستر انجام شده، محققان سال‌های از دست رفته زندگی افراد را که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم و همچنین مرگ‌های بیش از حد ناشی از این همه‌گیری نسبت داده می‌شد، اندازه‌گیری کردند.

سال‌های از دست رفته زندگی معیاری قوی برای مرگ و میر زودرس است،  چرا که هم تعداد مرگ و میر‌ها و هم سنی را که در آن رخ می‌دهند، در نظر می‌گیرد.

محققان می‌گویند یافته‌های تجزیه و تحلیل جدید قابل توجه است و نشان می‌دهد که تلفات واقعی همه گیری در مناطق فقیرتر حتی مرگبارتر از آنچه در ابتدا تصور می‌شد، بوده است.

«اوانجلوس کنتوپانتلیس»، که این تحقیق را هدایت کرده، می‎گوید «تأثیر این همه‌گیری، زمانی که با استفاده از سال‌های از دست رفته زندگی اندازه‌گیری شود، بیشتر از آنچه قبلاً تصور می‌شد در محروم‌ترین مناطق انگلیس و ولز بود و نابرابری‌های بهداشتی از قبل موجود را نمایان‌تر کرد.»

بین مارس تا دسامبر ۲۰۲۰، هزار و ۶۴۵ سال زندگی به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در مناطق محروم انگلیس از دست رفته است؛ در مرفه‌ترین مناطق، این نرخ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۹۱۶ سال زندگی از دست رفته است.

این ارقام به این معناست که تقریباً دو برابر سال‌های زندگی در فقیرترین مناطق انگلیس در مقایسه با ثروتمندترین مناطق از دست رفته است.

به تفکیک منطقه جغرافیایی، بالاترین میزان در شمال غربی انگلیس یافت شد، جایی که به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت، هزار و ۵۵۰ سال زندگی از دست رفت دیده شده است.

شمال شرق انگلیس (هزار و ۵۱۹ سال) دومین منطقه با بدترین آسیب بود و پس از آن غرب میدلندز (هزار و ۴۷۵) قرار داشت.

کمترین میزان مربوط به جنوب غربی انگلیس بود که در آن به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۴۹۰ سال زندگی از دست رفته است.

منطقه بعدی جنوب مرکزی انگلیس (۷۳۵) و پس از آن شرق انگلیس (۷۷۹) قرار داشت.

به گفته محققان، هنگام بررسی مرگ و میر‌های مازاد، به ویژه در گروه‌های سنی جوان تر، نابرابری‌های شدیدی نیز مشاهده شد.

تعداد مرگ و میر‌های مازاد در مناطق محروم در مقایسه با مرفه‌ترین مناطق در افراد ۱۵ تا ۴۴ ساله ۱۱ برابر، در افراد ۴۵ تا ۶۴ ساله سه برابر و در افراد ۶۵ تا ۷۴ ساله تا تقریباً ۲ برابر بیشتر بوده است.

همچنین مرگ و میر ماراد در افراد ۷۵ تا ۸۴ ساله ساکن در مناطق محروم، ۴۰ درصد بیشتر از مناطق غیر محروم بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *