صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جای خالی ۴۰ هزار نیروی مشاور در مدارس

۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۲:۳۰
کد خبر: ۷۹۶۴۸۳
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش گفت: هم اکنون در هر استان، یک مرکز اورژانس دانش آموزی وجود دارد، در زمینه مشاوران مدارس نیز با کمبود ۴۰ هزار نفری روبه رو هستیم.

_ فارس نوشت: مسعود شکوهی، اظهار کرد: خط ملی نماد یا همان ۱۵۷۰ در همه استان‌ها شروع به کار کرده است و آموزش به نیرو‌های تخصصی این بخش داده شده است و اکنون در حالا ارائه خدمت به دانش‌آموزان، اولیا و همکاران هستند.

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش درباره ساعت کار اورژانس دانش‌آموزی گفت: در حال حاضر در هر استان، یک مرکز وجود دارد یعنی ۳۲ مرکز داریم که ۱۲ ساعت در طول روز از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب فعالیت می‌کنند.

شکوهی در پاسخ به این پرسش که «آیا به دنبال توسعه مراکز هستید؟»، افزود: فعلا بنای ما این است که همین مراکز فعالیت کنند تا پس از بررسی‌های تکمیلی به مرور خدمات دیگری را نیز به آن بیفزاییم.

فعالیت سامانه پایش آسیب‌های اجتماعی

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: سامانه پایش آسیب‌های اجتماعی داریم که حدود ۶۲ هزار مدرسه تحت پوشش آن قرار دارند و مدیران مدارس به ما برای تکمیل سامانه یاری می‌دهند.

وی اضافه کرد: اطلاعات جمع‌آوری شده و نقشه خطرپذیری مدرسه، منطقه و استان آماده شده و بر اساس آن وارد برنامه‌ریزی و اقدام می‌شویم.

شاخص اختصاص مشاور برای مدارس و مراکز تغییر کرده است

شکوهی با بیان اینکه ۱۲ هزار و ۹۰۰ مشاور در مدارس فعالیت می‌کنند، گفت: بر اساس سند جامع نظام راهنمایی و مشاوره که اخیرا به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسید و با امضای وزیر آموزش و پرورش به استان‌ها ابلاغ شد، شاخص نیروی انسانی برای مدارس و مراکز تغییر کرده است.

وی توضیح داد: قبلا شاخص تخصیص مشاور یک ساعت به ازای هر ۱۵ دانش‌آموز بود که در سند جدید، یک ساعت به ازای ۱۲ دانش‌آموز است.

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تاکنون برای مقطع متوسطه اول الزام به داشتن مشاور داشتیم، ادامه داد: از این پس برای دو مقطع ابتدایی و متوسطه دوم نیز نیرو‌های مشاور را خواهیم داشت و تلاش می‌شود در مرحله اول از نیرو‌های موجود به صورت حق‌التدریس استفاده شود و در آینده نیز با کسب مجوز‌های استخدام، مشاور جذب کنیم.

کمبود ۴۰ هزار نیروی مشاور در مدارس

شکوهی با اشاره به اینکه هنوز سهمیه مشاوران در آزمون استخدامی امسال قطعی نشده است، گفت: به نسبت در بازه زمانی ۵ ساله اخیر حدود ۱۵ هزار مربی و مشاور استخدام کرده‌ایم، ولی کماکان ۴۰ هزار نیروی جدید بر اساس شاخص جدید سند نظام جامع کمبود داریم.

علیرضا کاظمی معاون سابق پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در زمان افتتاح خط اورژانس دانش‌آموزی، اظهار کرد: خط ملی نماد یا خط ۱۵۷۰ اورژانس اجتماعی دانش آموزان، یکی از زیرساخت‌های مهم نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان است که در کنار ابزار‌های دیگر در حوزه سامانه نماد به ما کمک می‌کند، مدل‌های مختلف فوریت‌های روانی و اجتماعی دانش‌آموزان را در سراسر کشور در قالب یک سیستم یکپارچه فراهم کنیم.


برچسب ها: مدارس مشاوره

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *