صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مردمی کردن فرهنگ خیر با توسعه مراکز نیکوکاری حاصل می‌شود

۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۱:۱۲
کد خبر: ۷۹۵۹۲۳
معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: افزایش مراکز نیکوکاری و مردمی کردن آن نقش آفرینی مردمی را پر رنگ خواهد کرد.
حبیب الله آسوده در گفت‌وگو با میزان در مورد افزایش مراکز نیکوکاری گفت:مراکز نیکوکاری کار نهادی و مردمی کردن فرهنگ خیر را انجام می‌دهد و با با این هدف در کنار مردم قرار می گیرد.
 
وی ادامه داد: کمیته امداد در واقع فرصت‌هایی را با مشارکت مردم با نهادسازی که به واسطه مراکز نیکوکاری انجام می‌دهد امر پشتیبانی و هدایت و توانمندسازی مراکز را به عهده دارد.

آسوده گفت: ما به دنبال مردمی کردن خیر و احسان هستیم اگر چه که از ابتدا تاکنون نیز این مردم بودند که همواره پای کار بودند توسعه مراکز نیکوکاری نقش آفرینی بیشتر را برای مردم فراهم می‌کند ودر واقع با فعالیت بیشتر این مراکز نه تنها نقش کمیته امداد کم‌رنگ نمی‌شود بلکه نقش‌آفرینی بیشتری از سوی این نهاد با مشارکت و حضور مردم انجام گیرد.

وی در مرورد تاثیرات افزایش مراکز نیکوکاری گفت: با توجه به ساختار مردمی مراکز نیکوکاری زین پس با کاهش بروکراسی با توجه به محدود بودن جغرافیایی خدمت شناسایی افراد نیازمند محله با حفظ عزت و کرامت این افراد که همانطور که می‌دانیم جز اصولی در منشور خدماتی مراکز نیکوکاری است به سرعت انجام می‌گیرد که این خود گامی در راستای توزیع عادلانه کمک‌ها است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امدادگفت: ۵۰ درصد مراکز نیکوکاری در مساجد و ۵۰ درصد در سایر محلات فعالیت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد مراکز به صورت محله محور و عمومی و ۲۰ درصد در حوزه تخصصی زکات، مسکن، فرهنگی فعالیت می‌کنند؛ همچنین ۲۰ درصد مراکز در مناطق روستایی و ۸۰ درصد در مناطق شهری راه‌اندازی شدند.

وی در پاسخ به این که در شرایط اقتصادی جامعه و بحران کرونا  آیا میزان کمک‌های مردم به نهاد‌هایی همچون کمیته امداد کاهش نیافته است گفت:لازم است بگوییم که بالعکس این کمک‌ها افزایش یافته است چرا که مردم ما  انسان دوست هستند و بیشتر در بحران‌ها با توجه به عقاید شان و فرهنگ اسلامی ایرانی بیشتر پای کار می‌آیند و در بحث کرونا نیز جهت کمک‌ها متفاوت شد و به سمت و سوی معیشت و سلامت رفته است قطعاً اگر شرایط  تسهیل شود و نقش آفرینی بیشتری به آنان سپرده شود برای آن‌ها  از کمک به محرومان و نیازمندان دریغ نمی‌کنند.

وی در این راستا گفت: مراکز نیکوکاری در پنج سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد تومان کمک‌های نقدی و غیر نقدی جمع‌آوری و به مردم نیازمند کمک کرده‌اند،   همچنین در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۰ بیش از ۴۸۰۰ میلیارد تومان مردم به محرومین و نیازمندان کمک رسانی کردند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *