صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت وفن‌های تهیه «لقمه سیب»

۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۹۵۷۲۵
«لقمه سیب» شیرینی مردم اوکراین است که در ۱۰ دقیقه آماده می‌شود.

_ برترینها نوشت: مردم اوکراین شیرینی مخصوص و خیلی ساده‌ای دارند به نام لقمه سیب. شیرینی‌ای که در ۱۰ دقیقه آماده خوردن می‌شود. مردم این کشور با این شیرینی در بیشتر مهمانی‌ها و مجالس رسمی از مهمان‌هایشان پذیرایی می‌کنند.

لقمه سیب شیرینی مخصوص جشن‌ها و مراسم سال نو و حتی مراسم تدفین و سوگواری اوکراینی‌ها هم هست. این شیرینی ساده را می‌توانید در یک عصر زمستانی درست کنید و با چای دارچین با مهمان‌هایتان گل بگویید و گل بشنوید.

مواد لازم

۲ عدد سیب

۲ /۱ پیمانه پودر قند

۲ ق چ پودر دارچین

به میزان لازم خمیر یوفکا

طرز تهیه:

۱. سیب‌ها را بعدازآنکه پوست گرفتید، مثل تصویر ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

۲. حالا سیب را در ظرفی بریزید و با پودر دارچین و پودر قند مخلوط کنید.

۳. خمیر یوفکا را پهن کنید و به‌اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب روی آن بریزید و مثل شکل آن را بپیچید.

۴. در پایان کمی از پودر دارچین و پودر قند روی خمیر بریزید. فر را از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. حالا شیرینی‌ها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

برچسب ها: طرز تهیه شیرینی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *