صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه رول کدو و بادمجان

۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۲
کد خبر: ۷۹۴۹۴۲
رول کدو و بادمجان یک غذای فوق العاده خوشمزه برای کسانی است که به دنبال غذاهای متفاوت هستند.

_ عصر ایران نوشت: رول کدو و بادمجان یک غذای فوق العاده برای کسانی هست که عاشق کشک هستند. طعم کشک در این غذا غالب است و وجود آن باعث جذابیت بیشتر این غذا شده است.

کافی است یک بار رول کدو و بادمجان را تهیه کنید تا طرفدار آن شوید. این غذا بسیار مجلسی و متفاوت است. این رول را می‌توانید در مهمانی‌ها و مناسبت‌ها به عنوان یک غذای خاص در کنار بقیه غذا‌های تهیه کنید و قطعا هرکسی با خوردن این رول‌های جذاب شگفت زده می‌شود پس حتما یک بار شده آن را تهیه کنید تا تبدیل به یکی از غذا‌های مورد علاقه شما شود.

مواد لازم برای تهیه رول کدو و بادمجان خوشمزه

کشک ۲ ق غذا خوری

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

کدو ۲ عدد

بادمجان ۲ عدد

پیاز ۲ عدد

سیر ۴ حبه

آرد ۱ پیمانه

پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه قرمز ۱ عدد

نعنا داغ ۱/۳ پیمانه

گردو به مقدار لازم

زعفران دم کرده ۱/۳ استکان

نمک و فلفل سیاه و زر‌دچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه رول کدو و بادمجان با گوشت و کشک

مرحله اول: آماده سازی مواد

ابتدا کدو و بادمجان‌ها را بشورید وسپس بدون کندن پوست برش خیلی نازک بزنید. در یک تابه روغن بریزید و بادمجان و کدو برش داده را تا حدی که فقط نرم شوند سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر قرار دهید، تا روغن اضافی آن گرفته شود. سیر‌ها را شسته و نگینی خرد کنید. سپس پیاز را شسته و با رنده ریز رنده کنید.

مرحله دوم: آماده سازی کوفته

در کاسه‌ای گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده، آرد، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک ورز دهید تا خوب باهم ترکیب شوند. سپس در یخچال قرار دهید تا مواد منسجم شود. بعد از نیم ساعت آن‌ها را از یخچال خارج کنید و اندازه گردو از مواد بردارید و به گوشت‌ها به صورت استوانه‌ای حالت دهید. داخل یک تابه روغن ریخته و آن‌ها را سرخ کنید.

مرحله سوم: آماده سازی سس کشک

یک عدد پیاز را شسته و ریز خرد کنید. سپس در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. بعد از آن که طلایی شد سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس گردوی خرد شده، نعنا و کشک را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. سپس زعفران دم کرده را همراه با آب اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا خوب ترکیب شوند. سپس سس را در ظرف فر ریخته و کنار بگذارید.

مرحله چهارم: آماده سازی رول کدو و بادمجان

ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. کدو و بادمجان‌های کنار گذاشته را دونه دونه برداشته و با یک عدد کوفته روی بادمجان و کدو رول کنید و داخل ظرف سس به صورت افقی کنار هم بچینید. تکه‌های خرد شده فلفل قرمز را ما بین کدو و بادمجان‌ها بگذارید. سپس روی بادمجان و کدو‌ها مقداری پنیر پیتزا بریزید. سپس ظرف را داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا رول کدو و بادمجان بپزد و پنیر‌ها طلایی شود.

نکات کلیدی برای تهیه رول کدو و بادمجان در فر

از کشک پاستوریزه استفاده کنید که نیازی به جوشاندن نداشته باشد.

اگر کوفته قلقلی‌ها شل بود و قابل فرم دادن نبود بهتر است کمی آرد نخودچی به آن اضافه کنید.

این رول را می‌توانید داخل تابه رژیمی نیز تهیه کنید.

برای تزئین از گوجه گیلاسی به همراه خلال دندان استفاده کنید.

 


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *