صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مراکز نیکوکاری یکی از الگو‌های مردمی شدن خیر و احسان است

۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۹:۲۸
کد خبر: ۷۹۴۸۴۷
معاون توسعه مشارکت‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: امروز تکیه اصلی ما برای پیشبرد اهداف کمیته امداد باید به مردم باشد؛ مراکز نیکوکاری یکی از الگو‌های مردمی شدن خیر و احسان است.

- حبیب الله آسوده معاون توسعه مشارکت‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) صبح امروز (دوشنبه) در آیین افتتاح ۴۳۰ مرکز نیکوکاری در سراسر کشور با اشاره به بیانات رهبری در حوزه مشارکت مردم در امور خیریه گفت: ایشان در دیدار مردم آذربایجان شرقی فرموند از اول انقلاب هر  کاری به مردم محول شده است به خوبی پیش رفته و هر وقت کاری به مسئولین و مدیران سپرده شده یا کند پیش رفته و یا متوقف شده است.

وی ادامه داد: امروز تکیه اصلی ما برای پیشبرد اهداف کمیته امداد باید به مردم باشد؛ مراکز نیکوکاری یکی از الگو‌های مردمی شدن خیر و احسان است.

آسوده با بیان اینکه هم‌اکنون هشت هزار و ۹۷۱ مرکز نیکوکاری در سراسر کشور راه‌اندازی شده است، گفت: از ابتدای سال تا کنون دو هزار و ۱۲۱ مرکز راه اندازی شده است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد افزدد: ۵۰ درصد مراکز نیکوکاری در مساجد و ۵۰ درصد در سایر محلات فعالیت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد مراکز به صورت محله محور و عمومی و ۲۰ درصد در حوزه تخصصی زکات، مسکن، فرهنگی و ... فعالیت می‌کنند؛ همچنین ۲۰ درصد مراکز در مناطق روستایی و ۸۰ درصد در مناطق شهری راه‌اندازی شدند

آسوده گفت: مراکز نیکوکاری در پنج سال گذشته ده هزار میلیارد تومان کمک‌های نقدی و غیر نقدی جمع‌اوری و به مردم نیازمند کمک کنند؛ همچنین در ده ماهه سال ۱۴۰۰ بیش از چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان مردم به محرومین و نیازمندان کمک رسانی کردند.

وی با بیان اینکه شیب حضور مردم برای خدمت هر سال افزایش داشته است، افزود: مراکز نیکوکاری برای ارائه خدمات به محرومین در محلات لایه‌ای بین کمیته امداد و نیازمندان هستند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته اظهار داشت: ۲۶ درصد خدمات مراکز نیکوکاری به مددجویان کمیته امداد و مابقی به سایر نیازمندان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: یک میلون ۳۹۰ هزار نیازمند در قالب  ۵۴۰ هزار خانوار در سراسر کشور شناسایی و از مراکز نیکوکاری خدمات دریافت می‌کنند؛ همچنین ۷۹۰ هزار نیکوکار با این مراکز نیکوکاری همکاری می. کنند.

آسوده گفت: ۱۴ هزار نفر در این مراکز نیکوکاری فعالیت و به نیازمندان و محرومین خدمات رسانی می‌کنند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: برای گسترش خدمات مردم پایه در کمیته امداد نیازمند توسعه مردم داری و مردم باودی در کمیته امداد هستیم.

وی افزود: کیفی سازی خدمات، شفاف سازی آمار و عملکرد مراکز نیکوکاری و توانمند سازی خانواده‌ها در کنار ارائه از برنامه‌های ما براس سال ۱۴۰۱ است.

آسوده با اشاره به تحول مناطق کمتر برخوردار گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ۳۱۸ محله برعهده کمیته امداد قرار گرفته است که امیدواریم بتوانیم در این‌مناطق حضور پیدا کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *