صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نمره کیفیت ۸۶.۱ برای انواع نان سنتی در ۱۰ ماه سال ۱۴۰۰

۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۸:۱۰
کد خبر: ۷۹۴۶۸۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طی ۱۰ ما سال از جاری ۹ هزارو ۷۹۶ نمونه انواع نان سنتی مورد بررسی قرار گرفته است که متوسط کیفیت این نوع نان‌ها ۸۶.۱ درصد گزارش شده و در محدوده کیفیت خوب قرار دارد.
- بنا به اعلام روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، حیدر علی نصر گفت: در سنجش کیفیت انواع نان سنتی که از نمونه نان‌ها در سرتاسر کشور به دست آمده است، میانگین کیفیت نان سنگک ۸۸ درصد، نان بربری ۸۸، نان تافتون ۸۲ و نان لواش ۸۷ برای ۱۰ ماه از سال گزارش است.

نصر خاطرنشان کرد: اعداد به دست آمده از سنجش کیفیت انواع نان سنتی محدوده کیفیت خوب را نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: کیفیت انواع نان تولیدی در سال‌جاری نسبت به سال گذشته، روند ثابتی را طی کرده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران همچنین از آزمایش ۹۱۹۱ نمونه PH نان سنگک، بربری، تافتون و لواش در کشور خبر داد.

وی گفت میانگین PH ۴ سنگک ۵.۶ نان بربری ۵.۷ و میانگین نان تافتون و لواش هر کدام ۶ درصد بوده است و استاندارد آن در محدوده اعداد ۵ و ۶ قرار دارد.
 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *