صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اپل در چین، به ویروس آلوده شد

۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۱:۰۶
کد خبر: ۷۹۴۱۶
خبرگزاری میزان - شرکت اپل اعلام کرد که در حال اجرای اقدامات لازم برای پاک سازی کدهای مضری است که به همراه برخی از اپلیکیشن های متداول آیفون و آیپد در چین منتشر شده اند.
به گزارش به نقل از ایرنا، در این حمله سایبری، اولین مورد حمله در مقیاس وسیع به فروشگاه های Appstore اپل است.

در این حمله سایبری، مهاجمان نسخه قلابی یکی از نرم افزارهای اپل را که برای تولید اپلیکیشن های iOS کاربرد دارد، تولید و توسعه دهندگان نرم افزار را برای دریافت آن ترغیب کرده اند.

اپلیکیشن هایی که با استفاده از این ابزار کامپایل (ترجمه) می شوند، قادرند اطلاعات خصوصی کاربران را به سرقت برده و برای سرورهایی که تحت کنترل مهاجمین است، ارسال کنند.

همچنین مهاجمین می توانند هشدارهای قلابی را از طریق این اپلیکیشن ها برای دستگاه های آلوده ارسال کنند تا صاحبان این دستگاه ها را به اعلام گذرواژه ها و سایر اطلاعات حساس وادار کنند.

اپلیکیشن های آلوده شامل اپلیکیشن بسیار محبوب WeChat محصول شرکت Tencent، یک اپلیکیشن دریافت موسیقی و یک اپلیکیشن کرایه اتومبیل است.

در خارج از کشور چین نیز چند اپلیکیشن آلوده از جمله یک ابزار اسکن کارت ویزیت موسوم به CamCard منتشر شده است.

سخنگوی شرکت اپل گفت که اپلیکیشن هایی که توسط نرم افزار قلابی XcodeGosht تولید شده بودند، به طور کامل از فروشگاه اپل حذف شدند.

شرکت اپل در حال همکاری با توسعه دهندگان اپلیکیشن های موبایل است تا از به کارگیری نسخه سالم Xcode برای بازسازی اپلیکیشن ها اطمینان حاصل کند.

شرکت اپل هزینه هنگفتی را صرف نظارت بر اپلیکیشن های عرضه شده در فروشگاه های Appstore می کند و این نظارت شامل کیفیت، کارآیی و از همه مهمتر، امنیت اپلیکیشن ها می شود.

از آنجا که دو گروه آگاه از متخصصان از این حمله سایبری غافل ماندند، وقوع این حمله جالب توجه است. گروه اول، توسعه دهندگان اپلیکیشن های موبایل بودند که بر اساس اعلام متخصصان امنیتی، فریب ابزار قلابی را خوردند و با استفاده از آن بستر مناسبی را برای انتشار بدافزار فراهم کردند.

گروه دوم، ناظران کیفی شرکت اپل بودند که معمولا در کار خود بسیار دقیق هستند، اما در این مورد نتوانستند، عامل خطر را به درستی تشخیص دهند.

/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *