باید جلوی مسافرگیری خودروهای شخصی گرفته شود
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور گفت: برخورد با آن دسته از رانندگان خودروهای شخصی که مسافرکشی میکنند مطالبه جدی رانندگان محترم تاکسی و نیز سازمانهای تاکسیرانی و اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور به شمار میرود.
مرتضی ضامنی مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور در خصوص شیوه جذب و گزینش رانندگان تاکسی به میزان گفت: جذب افراد داوطلب برای استخدام به عنوان راننده تاکسی با آزمونها و ضوابطی همراه است. در آیین نامه تاکسیرانی این شرایط و ضوابط مربوط به استخدام رانندگان پیش بینی شده است. این آیین نامه هم بر اساس مصوبه هیات وزیران تدوین شده است. بر این اساس آن کسی که داوطلب استخدام به عنوان راننده تاکسی باشد باید شرایطی که در این آیین نامه آمده را داشته باشد. مازاد بر این شرایط، استعلامهای مربوط به صلاحیت فردی و استعلام سلامت جسمی و روانی راننده هم باید گرفته شود. همچنین آن تخصصی که یک راننده تاکسی برای این شغل داشته باشد هم مورد بررسی قرار میگیرد.
وی در پاسخ به اینکه چرا اتحادیه تاکسیرانی برای برخورد با آن دسته از خودروهای شخصی که بدون رعایت تعرفهها مبادرت به مسافرکشی میکنند وارد نمیشود گفت: این موضوعی است که هم مورد اعتراض اتحادیه تاکسیرانی است و هم تصور میکنم در ماده دویست و دو آیین نامه رانندگی مسافرکشی با خودروی شخصی جزو تخلفات قانونی آورده شده است. ولی آن نهادی که باید با این موضوع برخورد کند نیروی پلیس است نه ما. برخورد با آن دسته از رانندگان خودروهای شخصی که مسافرکشی میکنند مطالبه جدی رانندگان محترم تاکسی و نیز سازمانهای تاکسیرانی و اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور به شمار میرود.
بیشتر بخوانید:
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور اظهار کرد: خواسته ما این است که در راستای تحقق آن ماده قانونی که در آیین نامه رانندگی آمده پلیس با این افراد متخلف برخورد لازم را صورت بدهد. چون وقتی به سوابق تاریخی در سالهای گذشته هم که مراجعه میکنیم میبینیم جامعه ما هیچگاه از مسافربرهای شهری که نام و نشانشان هم در هیچ کجا ثبت نشده خاطرات خوبی نداشته است. گاهی در این زمینه در جامعه ما اتفاقاتی افتاده که باعث مشکلات زیادی برای شهروندان شده و تالم خاطر هموطنان را به همراه داشته است.
ضامنی درواکنش به اینکه آیا خود سازمانهای تاکسیرانی اقدامی برای مقابله با این نوع تخلفات ندارند گفت: درباره این موضوع پلیس باید اقدام کند. چون تنها مرجعی که میتواند با تخلفات رانندگی برخورد کند پلیس است. قانون هم پلیس را به عنوان مجری این موضوع در نظر گرفته است؛ بنابراین سازمانهای تاکسیرانی مسوولیتی را در این زمینه برعهده خودشان نمیبینند. البته بازرسان سازمانهای تاکسیرانی از مسافرگیری خودروهای شخصی در ایستگاههای تاکسیرانی جلوگیری میکنند. ولی در مجموع به لحاظ قانونی اجازه این را ندارند که بخواهند با این نوع متخلفان برخورد کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *