صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نمازی: «شادروان» یک ملودرام شیرین است/مهراد: برای بازی در نقش اصلی جو زده نشدم

۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۱:۳۰
کد خبر: ۷۹۳۶۴۱
نشست خبری فیلم سینمایی «شادوران» به کارگردانی حسین نمازی در برج میلاد تهران موسوم به خانه جشنواره با اجرای پدرام کریمی و در حضور عوامل فیلم و اهالی رسانه برگزار شد.

- نشست خبری فیلم سینمایی «شادوران» به کارگردانی حسین نمازی در برج میلاد تهران موسوم به خانه جشنواره با اجرای پدرام کریمی و در حضور عوامل فیلم و اهالی رسانه برگزار شد. 

حسین نمازی، نازنین بیاتی، سینا مهراد، گلاره عباسی، رویا تیموریان، بهرنگ علوی و رضا رویگری از جمله عوامل فیلم سینمایی «شادروان» بودند که در این نشست حضور داشتند.

از جمله نکات جالب این نشست حضور رضا رویگری و تشویق ویژه اهالی رسانه به مناسبت حضور وی در برج میلاد تهران بود. 

رضا رویگری در ابتدای این نشست گفت: من همیشه خودم را مدیون مردم می‌دانم و خوشحالم که به سینما و جشنواره آمده ام، دلم برای همه شما تنگ شده بود.

حسین نمازی درباره ایده اولیه فیلم «شادروان» گفت: ایده اولیه از یک سرچ اینترنتی و تصادفا به وجود آمد، چنین اتفاقی به وجود آمده بود و باعث شد تا من اثر را تولید کنم. من هر قصه ای را که فکر می‌کنم از پسش بر می‌آیم را می سازم، من صرفا فیلمساز اجتماعی نیستم.

وی در همین راستا ادامه داد: این فیلم به هیچ وجه کمدی نیست، این شاید یک ملودرام شیرین است و نمی توانیم آن را در سینمای کمدی قرار دهیم. 

رویگری درباره احتمال کارگردانی خود در سینما افزود: ساخت این فیلم وصیت من است، این فیلمنامه را سال هفتاد نوشتم و به نوعی به گذشته زندگی خود برمی گردد، قصه بسیار خاصی داشته و امیدوارم یک نفر پیدا شود تا بتوانم این فیلم را بسازم. 

بهرنگ علوی درباره حضور درباره حضورش در این فیلم اضافه کرد: بدون اغراق عباس نادران رفیق بیست و پنج ساله من است، من خانواده وی را می شناسم و به جرات می توانم بگویم که این تهیه کننده سینما یکی از سلامت‌ترین افرادی است که در این هنر زیست می کند. 

سینا مهراد درباره چالش حضورش در فیلم شادروان تاکید کرد: حقیقت امر وقتی این فیلم به من پیشنهاد شد اصلا جو زده نشدم که قرار است یک نقش یک بازی کنم، اولین چیزی که به آن فکر کنم قدرت ریسک حسین نمازی به عنوان کارگردان بود. 

رویا تیموریان در همین رابطه ادامه داد: این فیلم یک اثر ساده و روان است، به هیچکس تنه نمی زند، کارش را انجام می دهد، من به دنبال یک نقش متفاوت نبودم، میخواستم کاراکتر نازی را زیست کنم، ما می خواستیم فیلمی بسازیم که لحظات ناب زندگی را به جامعه القا کند. 

حسین نمازی ما همه یک خانواده هستیم و هیچکس جز خودمان نمی تواند به ما کمک کند، به نظر من جامعه هم یک خانواده است، حرف کلی فیلم جلوگیری انشقاق در جامعه است. 

بهرنگ علوی درباره نقش اسد در فیلم شادروان افزود: خیلی جالب است بگویم به واسطه دوستی با رفقا سعی کردم در پروسه پیش تولید برای ساخت این فیلم کمک کنم، متاسفانه وضعیت کرونا باعث شده بود تا سرمایه گذاران زیاد سمت سینما نیایند و به همین دلیل ساخت این فیلم به سختی ممکن شد.

وی در همین رابطه ادامه داد: من فیلمنامه را پس از پیشنهاد در نیم ساعت تمام کردم، این کاراکتر بی نهایت جذاب و عجیب بود، خوشبختانه توانستم با کمک عزیزان تکه های پازل این کاراکتر را جلو برده و اثری این چنین بسازیم، من بیست سال پیش شاگرد رویا تیموریان بودم و این برایم سخت بود که باید بازی و شاگردی می کردم. اسد نماد آدمهایی بود که در خانواده دارای عزت نیستند اما دنبال این هستند که یک جایی برای خودشان عزت بخرند. 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *