صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جشن رنگارنگ سوپ‌ها

۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۲
کد خبر: ۷۹۳۲۰۱
سوپ یکی از خوشمزه‌ترین و بهترین غذا‌های زمستان است. با موادی که در خانه دارید می‌توانید جشن برپا کنید.

_ روزنامه همشهری نوشت: سوپ از آن خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که در فصل زمستان خیلی بیشتر از وقت‌های دیگر سال مزه می‌دهد؛ مخصوصاً وقتی که هوا سرد باشد و برگردی به خانه گرم و بخواهی سرما را از تنت بیرون کنی. برای این‌جور وقت ها، یک فرمول آسان و تقریبا شکست‌ناپذیر برای سوپ‌های خانگی شب‌های زمستانی پیدا کرده‌ام. اول از همه یک سیب‌زمینی و یک پیاز بزرگ را خرد می‌کنم و با کمی روغن و ادویه تفت می‌دهم. به این ترکیب، آب مرغ و کمی شیر اضافه می‌کنم. صبر می‌کنم سیب‌زمینی‌ها بپزند، بعد همه مواد را می‌ریزم توی مخلوط‌کن. بسته به اینکه چه سبزیجاتی توی خانه داشته باشم و بخواهم چه سوپی درست کنم، سبزیجات دیگر را اضافه می‌کنم.

با اضافه کردن بروکلی، این ترکیب می‌شود سوپ بروکلی؛ با اضافه کردن کدوحلوایی و کرفس می‌شود سوپ کدوحلوایی؛ اگر لبوی پخته اضافه کنی می‌شود سوپ لبو؛ اسفناج اضافه کنی می‌شود سوپ اسفناج و اگر هم فقط قارچ و شیر بیشتر و جو پرک اضافه کنی می‌شود سوپ جو.

بعد از پخت، سوپ را مجددا با مخلوط‌کن به ترکیبی یکدست تبدیل می‌کنم و به همه این ترکیب‌ها خامه و لیمو ترش اضافه می‌کنم و هر روز سوپی با یک رنگ و یک طعم متفاوت روی میز آشپزخانه‌ام دارم. از زمستان همین جشن رنگارنگ سوپ‌ها را دوست دارم؛ هرچند که وقتی بچه نوجوان توی خانه داشته باشی تقریبا هر شب شعار «سوپ غذا نیست مامان» در خانه شنیده می‌شود؛ اما زمستان با سوپ زودتر سپری می‌شود.

این‌جور وقت‌هاست که اگر خانه را زیادی گرم نکرده باشی می‌توانی یک پتو بکشی روی پاهایت، یک کاسه داغ سوپ در دستت بگیری و همین‌جور که داری از ترکیب خوشایند مزه‌هایش لذت می‌بری، یک فیلم خوب هم تماشا کنی. اگر بخواهم چشم‌هایم را ببندم و سلطان این سوپ‌های خانگی را انتخاب کنم، می‌روم به سمت رنگ نارنجی و کدو حلوایی و البته که چندتایی فوت کوزه‌گری هم هر کدام این سوپ‌ها دارند.

مثل اینکه کدوحلوایی و کرفس را بهتر است همزمان با سیب زمینی و پیاز اضافه کنی؛ یا اینکه نصف اسفناج‌ها را خام نگه داری و در دقیقه نود همزمان با خامه و لیمو بریزی توی مخلوط‌کن تا رنگ سبز سوپ پررنگ‌تر باشد و اینکه کمی از بروکلی‌ها را ریز خرد کنی و موقع سرو به سوپ اضافه کنی؛ اینکه بسته به ذائقه خانواده می‌شود هویج را به بیشتر این سوپ‌ها اضافه کرد. فقط اینکه جواب نوجوان گرسنه را چطور باید داد بماند برای دفعه بعد.


برچسب ها: طرز تهیه سوپ

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *