صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چالش جذب نیروهای امنیتی در زندان‌های آمریکا

۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۷:۲۲
کد خبر: ۷۹۳۱۶۶
گزارش رسانه‎های آمریکایی نشان می‎دهند که زندان‎های این شکور با چالش جذب نیروهای امنیتی روبرو هستند.

- «دن شانون»، مدیر بخش اصلاح و زندان‌های ایالت «وایومینگ» آمریکا، می‎گوید که زندان‌های این ایالت برای استخدام و نگهداری کارکنان خود با مشکل مواجه شده‌اند.

به گزارش «یو اس نیوز»، داده‌های ارائه‌ شده به کمیته تخصیص اعتبارات بخش اصلاح و زندان‌های ایالت «وایومینگ» در اوایل ژانویه نشان می‌دهد که در طول هفت سال گذشته، این اداره ۱۷۳ نفر از افسران و کارکنان را بیشتر از آنچه که استخدام کرده بود، از دست داده است.

در سال ۲۰۲۱، افسران بخش اصلاح و تربیت و زندان‌ها، پست‌های خود را با بالاترین میزان از سال ۲۰۱۵ ترک کردند.

بر اساس آمارها، در این مدت ۳۶ نفر در این بخش استخدام شدند در حالی که ۸۲ نفر هم از شغل خود را ترک کردند.

«پل مارتین»، سخنگوی این اداره، می‎گوید که زندان ایالت «وایومینگ» در شهر «رالینز» بیشترین ضربه را خورده است، اما مرکز زندانی زنان در شهر «لوسک» نیز در سال‌های اخیر در جذب و نگهداری کارکنان خود با مشکل مواجه بوده است.

وی می‎گوید که از دست دادن کارکنان نیز بر عملکرد اداره زندان‌ها تأثیر گذاشته است، به ویژه که انجام درخواست‌های ثبت را در چارچوب زمانی تعیین شده توسط ایالت دشوارتر می‌کند.

به گفته «مارتین»، رایج‌ترین دلیلی که این افراد شغل خود را ترک می‌کنند این است که فرصت‌های شغلی بهتر را دنبال کنند؛ دومین دلیل بازنشستگی این افراد است.

گزارش‌های دیگری نیز وجود دارند که نشان می‌دهند سلامت روان در میان کارکنان و زندانیان در زندان‌های ایالت «ورمونت» دچار مشکل شده است.

بر اساس نظرسنجی انجام شده از سوی محققان دانشگاه «ورمونت»، کارکنان و زندانیان در زندان ایالتی «ورمونت» در شهر «اسپرینگفیلد» میزان بالایی از افکار خودکشی، اضطراب، افسردگی و سایر مسائل مربوط به سلامت روان دارند.

بر اساس نظرسنجی انجام شده در ژوئن گذشته، ۴۹ درصد از کارکنان این زندان از زمان شروع کار خود دچار اضطراب شدند، ۴۶ درصد به افسردگی، ۴۳ درصد اضافه وزن یا چاقی، ۴۰ درصد به فشار خون بالا و ۳۹ درصد اختلال استرسی پس از سانحه مبتلا شدند.

این مطالعه همچنین نشان می‎دهد که ۱۰ درصد از کارکنان در ۱۲ ماه گذشته به طور جدی به خودکشی فکر کرده‎اند.

نتایج این مطالعه نشان داد که ۷۰ درصد از جمعیت زندانیان دچار اضطراب، ۶۵ درصد به افسردگی و ۵۵ درصد به اختلال استرس پس از سانحه مبتلا شدند؛ همچنین ۳۶ درصد از آن‌ها در سال گذشته به طور جدی به خودکشی فکر کرده‎اند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *