اومیکرون نقشه کرونایی اروپا و آمریکا را قرمز کرد
سویه اومیکرون ویروس کرونا سویه غالب در کشورهای اروپایی و آمریکایی شده است.
– سویه «اومیکرون» بیماری کرونا، سیستم بهداشتی کشورهای اروپایی و آمریکایی را با چالش جدیدی مواجه کرده است.
کرونا در اروپا
شمار موارد ابتلای روزانه به کرونا در فرانسه در روز شنبه رقم ۳۳۲ هزار و ۳۹۸ نفر ثبت شد.
انگلیس به عنوان پنجمین کشور کرونازده جهان، روز شنبه، شاهد ثبت کمترین موارد ابتلا به کرونا از اواسط ماه دسامبر بود.
البته باید توجه داشت که این آمار، کامل نیست و شامل موارد جدید «پی سی آر» مثبت آخر هفته نمیشود.
رشد موارد ابتلا به کرونا در انگلیس سبب شد تا مدارسی که اقدام به برداشتن قانون پوشیدن ماسک کرده بودند، مجددا این قانون را اعمال کنند.
«فخرالدین کوجا»، وزیر بهداشت ترکیه نیز که کشورش همچنان در حال شکستن رکورد موارد ابتلای روزانه به کروناست، شمار موارد ابتلا را در روز شنبه ۹۴ هزار و ۷۸۳ نفر اعلام کرد.
وی گفت «افزایشی که در تعداد موارد ابتلا مشاهده میکنیم نباید ناامیدکننده تلقی شود؛ این ویروس در قدرت قبلی خود نیست. بخش نگران کننده این همه گیری به پایان رسیده است.»
از ایتالیا نیز خبر میرسد که شمار موارد ابتلای روزانه در این کشور به رقم ۱۳۷ هزار و ۱۴۷ نفر رسید.
این کشور پس از انگلیس، دومین کشور کرونازده اروپا محسوب میشود.
براساس اعلام مقامهای اوکراینی، اگرچه تعداد مبتلایان به کرونا در موج شیوع سویه «اومیکرون» در این کشور همچنان بالاست، اما تعداد مرگ و میرها به دلیل واکسیناسیون کاهش یافته است.
مجارستان نیز پیش بینی کرد که موارد ابتلای روزانه به کرونا در این کشور در یک تا دو هفته آینده به دلیل شیوع سویه «اومیکرون» احتمالا به ۳۰ هزار نفر برسد.
براساس اعلام مقامهای این کشور، جمعیت واکسینه نشده مجارستان که شامل حدود یک سوم کل جمعیت کشور هستند، در معرض خطر بیشتری قرار دارند.
پرتغال نیز مانند بسیاری از کشورهای اروپایی با موج ابتلای گستردهای مواجه استY با وجود این، انتخابات پارلمان این کشور امروز برگزار میشود.
اتریش که نرخ بالایی از ابتلا به کرونا را به دلیل شیوع سویه «اومیکرون» ثبت میکند، قصد دارد از هفته آینده محدودیتهای کرونایی را کاهش دهد.
کرونا در آمریکا
ورود کامیونها به «اتاوا»، پایتخت کانادا در اعتراض به عملکرد کرونایی دولت و تجمع آنان در مقابل پارلمان این کشور به بحرانی جدی برای دولت «جاستین ترودو»، نخست وزیر کانادا تبدیل شد.
آمریکا نیز به عنوان کرونازدهترین کشور جهان تاکنون ۷۵.۵ میلیون مورد ابتلا به این بیماری و حدود ۹۰۷ هزار مورد مرگ و میر کرونایی را ثبت کرده است.
بیمارستانهای این کشور در پی شیوع سویه «اومیکرون» با کمبود جدی تجهیزات و فرسودگی پرسنل مواجهند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *