افزایش فشارها بر مسلمانان در آمریکا/ از جاسوسی تا اقدامات اسلام هراسانه
مسلمانان آفریقایی- آمریکایی تبار از جمله گروههایی هستند که از سوی گروههای ضد اسلامی هدف حمله قرار میگیرند.
به گزارش «الجزیره»، شورای روابط اسلامی آمریکا، بزرگترین گروه حقوق مدنی مسلمانان در این کشور، در حال حاضر تحقیقاتی داخلی انجام میدهد که نشان میدهد این گروه توسط «پروژه تحقیقاتی تروریسم» مستقر در واشنگتن، هدف جاسوسی قرار گرفته است.
در حالی که جاسوسی از جوامع مختلف در آمریکا موجب بروز اعتراضات شده، مسلمانان در این کشور خواهان اقدام در این زمینه هستند.
شورای روابط اسلامی آمریکا، میگوید که یکی از گروه های ایالتی در آمریکا به این گروه نفوذ کرده و تنها چند روز بعد این جاسوس اطلاعاتی را در اختیار یک گروه ضد مسلمان قرار داده است.
این رویدادها موجب بروزر نگرانی گروههای حقوق بشری درباره جاسوسی از مسلمانان در آمریکا شده است.
این رویدادهای ضد اسلامی در حالی روی میدهد که طی روزهای اخیر بحثی در کنگره آمریکا بر سر لایحهای که اسلام هراسی را محکوم میکند، آغاز شده است.
اوایل ماه دسامبر گذشته حدود ۵۰ نفر از کارکنان «کپیتال هیل» نامهای را امضا کرده و از سران کنگره خواستند تا «لفاظیهای تنش زا» علیه مسلمانان در محل کار متوقف شود.
گروهی دیگر متشکل از ۳۵۰ نفر نیز از این نامه حمایت کردند.
این نامه پس از آن نوشته شد که ویدئوی منتشر شده در رسانههای آمریکایی نشان میدهد یکی از نمایندگان کنگره این کشور اظهاراتی تنفر برانگیز را علیه «ایلهان عمر»، عضو مسلمان کنگره، مطرح میکند.
اما این ویدئو تنها یک مورد حمله متعصبانه به مسلمانان در کنگره آمریکا بود که نه تنها مشکل اسلام هراسی در «کپیتال هیل» را برجسته میکند، بلکه نشان میدهد که آمریکا تا چه حد در برابر اسلامهراسی به طرز غمانگیزی مدارا کرده است.
این ویدئو همچنین استانداردهای دوگانهای را که سیاستمداران آمریکایی درگیر تعصب علنی نسبت به مسلمانان میشوند، نیز نشان میدهد.
پایگاه «ام اس ان بی سی»، نیز در این باره نوشت «تصور کنید که مجبور هستید هر روز سر کار بروید و بدانید که به دلیل مذهبتان، افرادی که باید پشت میز بنشینید تعهد و وفاداری شما را زیر سوال میبرند؛ تصور کنید از کنار همکاران خود در راهروهای محل کار میگذرید که میدانید در مورد شما دروغ میگویند، ایمان شما را زیر سوال میبرند و اهانت میکنند و جامعه شما را بدنام میکنند؛ و تصور کنید، در مواجهه با همه اینها، هیچ پناهگاهی، هیچ بخش منابع انسانی که بتوانید شکایات خود را در آن رسیدگی کنید، هیچ مدیر متعهد به رسیدگی به ترسها و نگرانیهای شما و اصلاح محیط خصمانهای که ناظر آن هستند، ندارید.»
این پایگاه معتقد است «اسلام هراسی در آمریکا موضوع جدیدی نیست؛ در واقع، این موضوع جدیدی در کنگره و سیاست این کشور نیست؛ همانطور که روندهای چند سال گذشته نشان داده است، مسلمانان، محل کار و سازمانهای آنها همچنان کانون نظارت و تعصب تودهای هستند.»