صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

همکاری مشترک دولت و قوه قضاییه مبنای مناسبی برای جلوگیری از تصرف اراضی ملی و تغییر کاربری اراضی زراعی است

۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۶:۵۸
کد خبر: ۷۹۱۷۷۴
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
سخنگوی دولت گفت: همکاری مشترک دولت و قوه قضاییه مبنای مناسبی برای پایش و نظارت جدی در جلوگیری از تصرف اراضی ملی و تغییر کاربری اراضی زراعی خواهد بود.

- علی بهادری جهرمی درپاسخ به سؤال میزان، درباره اقدام دستگاه قضا برای پایان دادن به رویه نادرست تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی و تغییر کاربری اراضی زراعی و همچنین نحوه همکاری دولت اظهار کرد: دستور اخیر رئیس قوه قضاییه در تخریب ساختمان قدیمی دستگاه قضا در جوار رودخانه چالوس اقدام مناسبی بود.

وی با بیان اینکه بحمدلله در دوره‌های جدید قوه قضاییه و مجریه شاهد چنین اقدامات مبارکی هستیم، افزود: پابه پای این اقدامات و مقابله با تغییر کاربری و تخریب بنا‌های غیر مجاز ایجاد شده در اراضی ملی و یا منابع طبیعی کشورمان، دولت اعتقاد دارد باید برنامه ریزی لازم برای جلوگیری از تصرفات جدید و یا استمرار این روال نامناسب انجام شود. 

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه صدور سند‌های کاداستر و طرح حدنگار نیز به این مسیر کمک می‌کند و نیازمند تقویت و همکاری مشترک دو قوه است، گفت: دولت در این راستا اقدامات خوبی در پایش الکترونیکی داده‌های مکان محور انجام داده است و پایلوت آن در یکی از استان‌ها انجام شده است. 

بهادری جهرمی تصریح کرد: همکاری مشترک دولت و قوه قضاییه مبنای مناسبی برای پایش و نظارت جدی در جلوگیری از تصرف اراضی ملی و تغییر کاربری اراضی زراعی خواهد بود. 

وی خاطرنشان کرد: در جلسه اخیر هیئت دولت نیز پیرو گزارشی که وزیر جهاد از همین حوزه زمین خواری و تغییر کاربری اراضی کشاورزی ارائه کرد، رئیس جمهور دستور داد فعالیت و ساختار سازمان امور اراضی در این راستا تقویت شود و حمایت‌های لازم صورت بگیرد. 

سخنگوی دولت در پایان تأکید کرد: نماینده ویژه رئیس جمهور در مقابله با فساد و وزیر محترم جهاد نیز با جدیت اتمام مسیر تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی و تغییر کاربری اراضی زراعی را پیش خواهند برد.

 

 

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *