صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه سس قارچ با خامه و پنیر

۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۹۰۸۹۵
روش درست کردن سس قارچ با خامه و پنیر برای سرو در کنار استیک، پاستا و سیب زمینی سرخ کرده را در این مطلب بخوانید.

_ مجله کوروش نوشت: سس قارچ از جمله خوشمزه‌ترین و لذیذترین مخلفات برای اضافه کردن به انواع استیک، پاستا، سس قارچ برای سیب زمینی، شنیسل، ساندویچ و … است. برای درست کردن سس قارچ کار زیادی پیش رو ندارید و به راحتی می‌توانید آن را در منزل آماده کنید. روش درست کردن سس قارچ با خامه و پنیر برای سرو در کنار استیک، پاستا و سیب زمینی سرخ کرده را در این مطلببخوانید.

طرز تهیه سس قارچ با خامه و پنیر

با طرز تهیه سس قارچ برای سیب زمینی سرخ کرده و سرو کردن با انواع دیگر غذا‌ها با ما همراه باشید.

مواد لازم آموزش سس قارچ

کره: ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

قارچ: ۶۰۰ گرم

سیر: ۲ حبه

خامه صبحانه: ۱ پاکت

شیر: ½ لیوان دسته‌دار فرانسوی

پنیر موزارلا: ۵۰ گرم

نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه

جعفری ساطوری خرد شده: ۵۰ گرم (اختیاری)

مراحل تهیه سس قارچ

با مراحل نحوه تهیه سس قارچ همراه ما باشید.

مرحله اول؛ تفت دادن قارچ‌های خرد شده با کره

در نحوه درست کردن سس قارچ برای انواع استیک و پاستا و …ابتدا قارچ‌ها را بشورید و ورقه‌ای خرد کنید و سپس کره و روغن (یک قاشق چایخوری روغن برای این‌که کره نسوزد) را در یک تابه بریزید.

کره که گرم شد قارچ‌ها را در کره تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

مرحله دوم؛ اضافه کردن سیر و خامه به قارچ‌ها در اموزش سس قارچ

وقتی قارچ‌ها سبک و طلایی شدند سیر ریز رنده شده را اضافه کنید. کمی که بوی سیر بلند شد خامه را اضافه کنید (سیر نباید سرخ شود). برای این مقدار قارچ ۱ پاکت خامه صورتی کافی است، اما اگر پر خامه‌تر دوست دارید ½ پاکت دیگر اضافه کنید.

مرحله سوم؛ اضافه کردن شیر برای سس قارچ با شیر

روی شعله ملایم گاز خامه را با قارچ مخلوط کنید تا سس یکدست شود. حالا شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس قوام پیدا کند. وقتی سس یکدست و صاف شد به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه و فلفل قزمز به همراه پنیر پیتزا یا همان موزارلا رنده شده اضافه کنید.

خوب سس را هم بزنید تا پنیر آب شود و با گرمای سس ذوب شود.

سس قارچ کمی بعد از پخت سفت می‌شود پس اجازه ندهید زیاد غلیظ و سفت شود.

سس قازچ رستورانی را به صورت داغ با هر غذایی که دوست دارید مثل انواع ساندویچ برگر یا به عنوان سس قارچ و خامه برای سیب زمینی سرو کنید و در صورت دلخواه مقداری جعفری ساطوری خرد شده روی سس قارچ بریزید.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *