صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سم سبزیجات در کدام قسمت قرار دارد؟

۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۵:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۹۰۸۹۳
کارشناسان می‌گویند سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی و خیار دارای سمومی هستند که در هنگام مصرف باید قسمت‌هایی از آن‌ها را جدا کرد.

_ خبر فوری نوشت: بار‌ها درباره خرید، نگهداری و شیوه مصرف محصولات کشاورزی و کاهش سموم آن نکاتی را خوانده‌اید. در ادامه با قسمت‌های مختلف محصولات کشاورزی آشنا می‌شوید که بیشترین حجم از سم کشاورزی را در خود حفظ می‌کنند.

گوجه‌فرنگی

اگر قسمت‌های سفید رنگ در قاچ گوجه فرنگی وجود داشت حتما برای مصرف آن قسمت‌ها را جدا کنید و دور بریزید، چون سم اضافه داخل این قسمت‌ها تجمع یافته است.

خیار

برای مصرف خیار حتما پوست آن را بگیرید، چون بیشتر سموم در پوست و زیر پوست تجمع دارد.

هویج

در قسمت انتهای هویج نیترات بیشتری تجمع پیدا می‌کند. نیترات در بدن بر اثر استرس و... به نیتریت و سپس نیتروزآمین تبدیل می‌شود که سرطان‌زاست.

سیب‌زمینی

هر چه سیب‌زمینی بزرگ‌تر باشد نیترات بیشتری دارد و سیب‌زمینی ریزتر سالم است. همچنین از خرید سیب‌زمینی که سبز رنگ است خودداری کنید.

پیاز

حتما پیاز رنگی خریداری کنید، زیرا پیاز سفید به علت این که آب بیشتری دارد نیترات بیشتری جذب می‌کند، بهتر است پیاز را هم مانند سیب‌زمینی کوچک خریداری کنید.

مغز کاهو

مغز وسط کاهو را نخورید، زیرا بیشترین نیترات در این قسمت تجمع یافته است.

  •  
  •  

برچسب ها: سبزیجات سم

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *