آنتنهای ۵G؛ بحرانی جدی برای صنعت هوایی آمریکا
استقرار آنتنهای ۵G در نزدیکی فرودگاههای آمریکا به بحرانی جدی برای صنعت هوایی این کشور تبدیل شد.
– خطوط هوایی آمریکا، نسبت به بروز فاجعه در صورت استقرار آنتنهای «۵G» در نزدیکی فرودگاهها هشدار میدهند.
به گزارش «سی ان ان و تک اکسپلور»، خطوط هوایی آمریکا نسبت به عرضه فناوری جدید ارتباطات از راه دور «۵G» که از روز ۱۹ ژانویه (۲۹ دی) آغاز میشود، ابراز نگرانی کرده و هشدار دادند که استقرار این سرویس در نزدیکی فرودگاههای اصلی محدود شود.
مدیران ارشد بزرگترین خطوط هوایی آمریکا درباره «اختلال فاجعه بار» در عملیات سفر و حمل و نقل هوایی به دلیل نگرانی خطوط هوایی و سازندگان هواپیما از تداخل سیستم جدید با فعالیت دستگاههایی که در هواپیما برای اندازه گیری ارتفاع تعبیه شدند، هشدار دادند.
به گفته آنها، استقرار آنتنهای «۵G» میتواند سبب اختلالهای عملیاتی قابل توجه برای مسافران هوایی، حمل و نقل، زنجیره تامین و تحویل تجهیزات پزشکی مورد نیاز شود.
آنها با ارسال نامهای به «پیتر بوتجیج»، وزیر حمل و نقل و دیگر مقامهای دولت آمریکا، خواستار استقرار آنتنهای «۵G» در حدود دو مایلی باند فرودگاه شدند و بروز خطر فاجعه اقتصادی در صورت عدم ارتقا و تغییرات لازم در تجهیزات هوانوردی پیش از استقرار فناوری مذکور را برجسته کردند.
مدیران خطوط هوایی آمریکا همچنین به هزینههای احتمالی تحمیل شده، اعتراض دارند.
اداره هوانوردی فدرال آمریکا اعلام کرد که ۴۸ فرودگاه از ۸۸ فرودگاهی را که مستقیما تحت تاثیر تداخل «۵G» قرار دارند، پاکسازی میکند اما خطوط هوایی همچنان نگرانند که مشکل باقی ماندن تجهیزات تایید نشده در فرودگاههای دیگر سبب ایجاد بحرانی مانند زمین گیری هزاران پرواز و سرگردانی دهها هزار آمریکایی حتی در خارج از کشور شود.
تاکنون شرکتهای هواپیمایی خارجی «امارات»، «ایر ایندیا»، «آل نیپون ایرویز» و «ژاپن ایرلاینز» با استناد به این موضوع، پروازهای خود به برخی از فرودگاههای آمریکا را متوقف کردند.
خطوط هوایی آمریکا تخمین میزنند که روزانه هزار مورد اختلال پرواز را به دلیل تداخل احتمالی با ارتفاع سنجهای راداری که خلبانان برای فرود در شرایط دید کم از آن استفاده میکنند، رخ دهد.
صنعت مخابرات آمریکا هنوز در این رابطه اظهار نظری نکرده و فقط اعلام کرده که نگرانیها بیاساس است؛ زیرا در کشورهای دیگر که «۵G» در آنها استفاده شده است، مشکلی وجود نداشته است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *