نکاتی برای خوشمزه و لعاب دار شدن عدسی
_ نمناک نوشت: عدسی یا آش عدس، یکی از آشهای اصیل ایرانی است که بسیار مقوی، خوشمزه بوده و در تمامی نقاط کشور طبخ میشود. عدسی غذای خوشمزهای است که معمولاً به عنوان صبحانه خورده میشود، اما میتوان در وعدههای دیگر و یا به عنوان پیش غذا آن را سرو نمود.
برخی از کدبانوهای ایرانی این غذا را بسیار خوشمزه و لعاب دار درست میکنند، آیا میدانید راز لعاب دار و خوشمزه شدن عدسی در چیست؟ اگر عدسیهای شما همیشه شل و آبکی میشود و طعم خوبی ندارد، این گزارش کمکتان خواهد کرد.
چگونه عدسی لعاب دار رستورانی بپزیم؟
برای اینکه عدسی شما لعاب دار شود و آبکی نباشد، نکات زیر را رعایت کنید:
استفاده از عدس مرغوب
برای تهیه عدسی بهتر است از عدس ریز و مرغوب استفاده نمایید، زیرا عدسهای نامرغوب و دیرپز لعاب خوبی در غذا ایجاد نمیکنند پس عدسی بخرید که چروک و سوراخ سوراخ نباشد و وقتی در کاسهای از آب آن را خیس میکنید، عدسها ته ظرف باقی بمانند و به سطح آب نیایند. اگر عدسهای شما دیرپز هستند آنها را یا از چند ساعت قبل خیس کرده یا در زودپز نیم پز کنید.
افزودن آرد
برای لعاب دار شدن عدسی میتوانید یک قاشق آرد را تفت داده و به آن اضافه کنید و یا میتوانید برای عدسی ۴ نفری، ۱۵ دقیقه قبل از سرو غذا ۱ قاشق چایخوری آرد ذرت را در آب سرد حل کنید و به عدسی اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید.