صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کیفیت انواع نان سنتی در آبان‌ماه ۹ دهم درصد رشد داشت

۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۲:۵۱
کد خبر: ۷۸۹۳۳۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران از مطلوب بودن کیفیت انواع نان سنتی کشور خبر داد.
- بنا به اعلام روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، حیدرعلی نصر گفت: کیفیت انواع نان سنتی در آبان‌ماه ۸۵.۵ درصد رسیده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۹ دهم درصد رشد دارد.

نصر خاطرنشان کرد: کیفیت نان سنگک در کشور ۸۶.۷۵ درصد، کیفیت نان بربری ۸۸۰۷، تافتون و لواش به ترتیب ۸۲.۱۴ و ۸۶.۰۵ درصد بوده است.

وی کیفیت نان آبان‌ماه امسال را در محدوده خوب اعلام کرد و گفت بر اساس نظر کارشناسی کیفیت نان توسط ادارات غلات در استان‌ها انجام و نتایج آن برای بررسی و تدیون گزارش نهایی ارسال می‌شود.

سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به این‌که در آبان‌ماه ۱۰۴۶ نمونه در استان‌ها مورد آزمایش قرار گرفته است، هدف از سنجش کیفیت نان توسط مراکز کنترل کیفی ادارات کل غلات و خدمات بازرگانی استان‌ها را پایش کارشناسی کیفیت آن اعلام کرد که بر اساس آزمون از نمونه‌های نان و مطابق استاندارد شماره ۲۶۲۸ نان‌های سنتی ویژگی‌ها و روش آزمون انتخاب و مورد سنجش قرار می‌گیرند، اعلام کرد.

نصر، ویژگی‌های سطح رویی و سطح زیرین، رنگ، قابلیت جویدن، عطر و طعم را از عوامل موثر بر کیفیت نان دانست.

وی گفت: در تولید نان استفاده از جوش شیرین، بلانکیت یا جوهر قند وسایر مواد خارجی و کپک‌زدگی قابل قبول نیست.

سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران در خصوص نحوه درجه‌بندی کیفیت انواع نان سنتی کشور این‌گونه تشریح کرد: ۹۰ تا ۱۰۰ خیلی خوب، ۸۰ تا ۸۹.۹۹ خوب، ۶۰ تا ۷۹.۹۹ متوسط و کمتر از ۶۰ را نیازمند ارتقای کیفی است.
 
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *