صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معماری‌های شگفت‌انگیز سال ۲۰۲۱

۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۸۹۱۶۷
معماری‌های عجیب و غریبی در گوشه و کنار جهان وجود دارد که هر یک از آنها نشانه‌ای از ارتقای کیفیت زندگی انسان به شمار می‌روند.

- آنا نوشت: ساختمان‌ها می‌تواند کیفیت زندگی انسان‌ها را به‌طرز عجیبی گسترش و توسعه دهد. در دنیای امروز معماری ساختمان‌ها بسیار اهمیت پیدا کرده است. معماران درتلاشند تا با استفاده از معماری‌های متنوع و جدید ازجمله خانه‌هایی با سطح شیبدار مخصوص اسکیت و استخری در آسمان، سطح کیفیت زندگی انسان‌ها را در محل کار و زندگی ارتقا دهند. بعضی از معماری‌ها در سال‌های اخیر بسیار عجیب و غریب شده‌اند، به همین بهانه درخصوص برترین ویژگی‌های عجیب معماری در سال ۲۰۲۱ گزارشی تهیه کردیم.

کاسه آینه‌ای به پشت صحنه هنر می‌رود

«MVRDV»، یک شرکت معماری و طراحی واقع در شهر روتردام، هلند است. موزه «بویمانس ون بوینینگن» از جمله طراحی‌های این شرکت به شمار می‌رود و یکی از برجسته‌ترین پروژه‌های این شرکت معماری است. این ساختمان شبیه یک کاسه آینه‌ای بزرگ است. همچنین این ساختمان به عنوان اولین انبار هنری در دسترس عموم توصیف شده است. این ساختمان بزرگ در روتردام هلند واقع شده است. با تکمیل این پروژه، مجموعه موزه شامل ۶۳ هزار نقاشی، عکس، فیلم، اشیاء طراحی، مجسمه‌های هنر معاصر و همچنین ۸۸ هزار چاپ و طراحی محافظت شده، به‌نمایش گذاشته می‌شود.

بازدیدکنندگان در داخل ساختمان نیز می‌توانند هنر را مشاهده کنند. علاوه‌بر این کار، می‌توانند کارشناسانی را ببینند که مشغول کار برای بازسازی، بسته‌بندی و حمل و نقل آن هستند. موزه بویمانس ون بوینینگن، به ارتفاع ۳۵ متر می‌رسد. همچنین نمای چشم‌نوازی متشکل از ۶ هزار و ۶۰۹ متر مربع شیشه‌آینه‌ای دارد که به ۱۶ هزار و ۶۴ پنل تقسیم شده است. فضای داخلی این موزه ۱۵ هزار و ۵۴۱ متر مربع است. گالری اصلی در اطراف یک اتاق بزرگ با راه‌پله‌های متقاطع چیده شده است، که نگاهی اجمالی به هنر داخلی دارد.

آسمان خراشی فوق العاده باریک که باعث می شود آسمان خراش‌های باریک دیگر عظیم به نظر برسند

زمانی‌که صحبت از طراحی آسمان‌خراش به‌میان می‌آید، منظور آسمان‌خراش کوچک است. طراحی این آسمان‌خراش‌ها با برج‌های لوکس کوچک، به دلیل فضای محدود ساختمان در شهرهای شلوغ، به‌طور فزاینده‌ای توسط توسعه‌دهندگان اجرا می‌شود. بااین حال، «هتل برج مدادی» (Pencil Tower)، باعث می‌شود تا برج‌های کوچک دیگر به‌طور فزاینده‌ای عظیم به‌نظر برسد، زیرا عرض آن فقط ۶.۴ متر است. هتل برج مدادی یک ساختمان یا آسمان‌خراش بلندمرتبه، بسیار بلند و نازک است. این هتل درحال توسعه است و از آن به عنوان آسمان‌خراش یاد می‌کنند. طراحان می‌گویند؛ این هتل آنقدر نازک است که نمی‌تواند به عنوان یک آسمان‌خراش واجد شرایط باشد. همچنین این هتل بسیار عمیق‌تر از عرض آن است، هرچند که ارقام رسمی درباره عمق آن هنوز وجود ندارد.

استخر آسمان؛ معروف به هتل بوتیک

مساحت این استخر ۳۴۵ مترمربع است و فضای زیادی را تقریبا اشغال می‌کند. این استخر در ارتفاع ۱۰۰ متری در مرکز شهر سیدنی احداث می‌شود. نازکی برج‌ها با اندازه‌گیری عرض و ارتفاع تعیین می‌شود؛ بنابراین خیابان ۵۷ غربی ۱۱۱ نیویورک همچنان باریک‌ترین برج جهان باقی می‌ماند، حتی اگر عرض آن ۱۸ متر باشد، زیرا ارتفاع آن به‌مراتب بیش‌تر است. این برج در بالای یک ساختمان با جایگاه ویژه قرار خواهد گرفت و به عنوان هتل بوتیک خدمت می‌کند. هتل بوتیک به آن دسته از هتل‌ها گفته می‌شود که به‌خاطر خاص بودن سبک هنری و معماری خود شهرت دارند.

فضای داخلی آن میزبان ۶ اتاق در هر طبقه، یک اتاق نظافت و فروشگاه خواهد بود. همچنین در جاهای دیگر کافه، سالن استراحت، باغ، به‌علاوه استخری روی پشت بام، سکوی آفتاب‌گیری و اتاق ماساژ خواهد بود که در نزدیکی بالای ساختمان قرار دارد.

طراحی استادیوم ورزشی قطر شبیه یک چادر عشایری بزرگ

طراحی استادیوم آل بیت از خیمه بیت الشعار عشایری الهام گرفته شده است که هزاران سال در بیابان‌های قطر و اطراف آن زندگی کرده‌اند. استادیوم آل‌بیت، به شکل چادر عشایری عظیم در صحرای قطر برپا شده است. استادیوم بزرگ دیگری آماده افتتاحیه مسابقات جام‌جهانی فوتبال است که سال آینده در این کشور برگزار می‌شود. استادیوم آل‌بیت توسط دارالهندسه طراحی شده است. دارالهندسه شرکت مهندسی و ساخت و ساز لبنانی برای طراحی و اجرای پروژه‌های ساختمان‌های مسکونی و اداری، زیرساخت‌های شهری، و... است.

این استادیوم در شهر الخور در شمال قطر واقع شده است. این یکی از استادیوم‌های اصلی جام‌جهانی است که در مجموع ۶۰ هزار نفر گنجایش دارد و برای میزبانی بازی افتتاحیه و همچنین مسابقات بعدی تا نیمه‌نهایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *