شگردی برای تهیه چیز کیک اسنیکرز
چیز کیک یکی از دسرهای محبوب برای پذیرایی از مهمانها است. اگر میخواهید یک دسر لذیذ داشته باشید میتوانید چیز کیک اسنیکرز را امتحان کنید.
_ نمناک نوشت: چیزکیک یا همان کیک پنیر، از محبوبترین دسرها برای دورهمیهای خانوادگی یا دوستانه است که از مواد ساده تشکیل میشود و دستور پخت بسیار آسانی دارد. چیز کیکها انواع مختلفی دارند، چیز کیک اسنیکرز یکی از چیز کیکهای خوشمزه و فوق العاده با طعمی جادویی از پنیر، خامه، کارامل، شکلات و بیسکوییت است که میتوانید دستور تهیه آن را در این گزارش آموخته و برای عزیزانتان تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک اسنیکرز
بیسکوییت دایجستیو ۲۰۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پنیر ماسکارپونه ۳۵۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
گاناش ۱ پیمانه
شکلات اسنیکرز ۴ عدد
بادام زمینی تست شده ۱/۲ پیمانه
آموزش چیز کیک اسنیکرز به صورت مرحله به مرحله
برای تهیه چیز کیک اسنیکرز باید طبق دستور به سه مرحله زیر عمل کنید:
مرحله اول:طرز تهیه کراست لبه دار
فر رو روشن میکنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود.
بیسکوئیتها رو به وسیله غذاساز یا هر وسیله دیگه کاملاً پودر میکنیم.
کره را آب کرده و اجازه میدهیم خنک شود، سپس به بیسکوییتها میافزاییم.
کره و بیسکوئیت را به خوبی با هم مخلوط میکنیم.
یک قالب ۲۲ سانتی را با روغن مایع چرب میکنیم.
مخلوط کره و بیسکوئیت را داخل قالب میریزیم.
به خوبی و با حوصله با انتهای یک استکان صاف و یا پشت قاشق مخلوط را فشار میدهیم تا از دیوارهها دو تا سه سانت بالاتر بیاد و در واقع یک کراست لبه دار درست شود.
قالب را ده دقیقه داخل فر گرم شده قرار میدهیم.
بعد از ده دقیقه قالب را از فر خارج میکنیم و زمانی که از حرارت افتاد، داخل یخچال قرار میدهیم.
مرحله دوم:درست کردن فیلینگ
پنیر ماسکاپورنه یا پنیر خامهای بدون نمک را از قبل از یخچال خارج میکنیم تا به دمای محیط برسد.
پنیر را داخل یک ظرف مناسب میریزیم.
پنیر و شکر را با همزن برقی مخلوط میکنیم تا یکدست و لطیف شود.
به مخلوط پنیر و شکر، آرد را بیافزایید و هم بزنید.
به مخلوط پنیری تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از افزودن وانیل با دور متوسط همزن هم میزنیم.
سپس خامه را اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا همه مواد کاملاً با هم یکدست شوند.
دو عدد از شکلاتهای اسنیکرز را به تکههای کوچیک تقسیم میکنیم.
شکلاتها را به فیلینگ میافزاییم و با لیسک هم میزنیم.
قالب را از یخچال خارج میکنیم و فیلینگ را روی کراست خنک شده میریزیم و به صورت یکنواخت پخش میکنیم.
قالب را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه قرار میدهیم. نکته:حتما یک ظرف پر از آب داخل فر قرار دهید.
بعد از گذشت ۱۲ دقیقه درجه فر را کاهش داده و روی دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
بعد از پخت، فر را خاموش میکنیم. زمانی چیز کیک پخته است که کنارههای چیز کیک کاملاً سفت و مرکزش حالت ژلاتینی داشته باشد.
اجازه دهید چیز کیک ۱ ساعت در داخل فر خاموش بماند.
بعد از یک ساعت چیز کیک را از فر خارج و ۷-۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله سوم:طرز تهیه گاناش
۱۰۰ گرم خامه را داخل یک تابه نچسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
وقتی خامه از کناره هایش شروع به حباب زدن نمود، ۱۵۰ گرم شکلات را به آن بیافزایید و حرارت رو خاموش نمایید.
خیلی سریع شکلات و خامه را ترکیب نمایید تا کامل یکدست شوند.
بعد از خنک شدن بادم زمینیهای تست شده را خرد و به ترکیب شکلات و خامه اضافه کنید.
چیز کیک را از یخچال خارج و مخلوط گاناش و بادام زمینی را روی فیلینگ پخش کنید و مجدداً برای ۱ ساعت دیگر داخل یخچال قرار دهید.
پس از یک ساعت کنارههای چیزکیک را با یک چاقوی تیز، از قالب جدا کرده و داخل ظرف سرو قرار دهید.
دو تا اسنیکرز باقی مونده رو هم خرد میکنیم و روی گاناش به سلیقه خودمون میریزیم.
نکات مهم
از پنیر خامهای پر چرب و بی نمک استفاده کنید.
قبل از استفاده از پنیر آن را از یخچال بیرون آورده و اجازه دهید تا دمای آن به دمای اتاق برسد.
تخم مرغها نیز بهتر است دمای اتاق برسد.
نگران لغزنده بودن کیک بعد از زمان پخت نباشید، زیرا کرم پنیری بعد از خارج شدن از فر تا زمانی که دمای آن کم شود به پخت خود ادامه میدهد.
این دسر را میتوانید دو روز در یخچال نگهداری کنید.
چیز کیک را با شکلات اسکینرز تزئین نمایید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *