صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روز فیلم‌های داستانی در جشنواره عمار/از چند قطره آبان تا تروای منافقان

۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵:۵۷
کد خبر: ۷۸۸۸۳۷
روز چهارشنبه، ۲۲ دی ماه و در چهارمین روز از اکران‌های دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، بیش از ۳۰ اثر در قالب‌های مستند، داستانی و نماهنگی در سینما فلسطین به نمایش درمی‌آید.

- روز چهارشنبه، ۲۲ دی ماه و در چهارمین روز از اکران‌های دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، بیش از ۳۰ اثر در قالب‌های مستند، داستانی و نماهنگی در سینما فلسطین به نمایش درمی‌آید.

تروا؛ اسب تروای منافقان _ ۲۰ الی ۲۱:۴۵، سالن ۱

فیلم داستانی بلند تروا به‌کارگردانی محمد علیزاده‌فرد به منافقین می‌پردازد. محمد پس از سال‌ها انتظار قرار است امشب به آرزوی خود برسد و قبل از سریال اشین به عنوان مجری در تلویزیون ظاهر شود. اما بهادر یکی از اعضای سازمان منافقین به دنبال اوست و سرنوشت او به گونه‌ای دیگر رقم می‌خورد...

مرز‌های عاشقی (هم قسم)؛ عاشقانه‌ای از مدافعان حرم _ ۲۰ الی ۲۱:۴۵، سالن ۱

فیلم داستانی کوتاه مرز‌های عاشقی (هم قسم) به‌کارگردانی حمید بیت عباسی با موضوع مدافعان حرم به سراغ یکی از شهدای مدافع حرم رفته است و با زبان تصویر به سراغ روایت سرگذشت دراماتیک یکی از شهدای مدافع حرم می‌رود.

چند قطره آبان؛ آبان شهدایی _ ۱۸ الی ۱۹:۴۵، سالن ۲

فیلم داستانی بلند چند قطره آبان اثر محمد اسماعیلی در ژانر دفاع مقدس است. رسیدن خبر شهادت ۳۷۰ نفر از جوانان شهر اصفهان در عملیات محرم ولوله‌ای در شهر بوجود می‌آورد

روزگار گل آقایی؛ به‌وقت شکفتن گل خنده‌ی سیاسی/ ۱۶ الی ۱۷:۳۰، سالن ۱

فیلم مستند بلند روزگار گل آقایی با موضوع جنگ نرم را محمدحسن یادگاری کارگردانی کرده است. «کیومرث صابری فومنی» مشهور به گُل آقا، پایه‌گذار موسسه گل آقا است. وی در نشریه‌ی طنز پس از انقلاب، مسائل رومزه را با زبان طنز برای اقشار مختلف مردم بازگو می‌کند. صابری وابسته به جناح سیاسی خاصی نیست و با نگاه هنری خود در طنز میزان تحمل مسئولان حکومتی ایران را تا حدودی بالا می‌برد.

ژنرال؛ حاج قاسم و اقلیم کردستان _ ۱۴:۳۰ الی ۱۵:۴۵ سالن ۲

مستند نیمه بلند ژنرال ساخته‌ی مهرداد یوسفی با موضوع مدافعان حرم است. با حمله داعش به اربیل عراق، وحشت تمام شهر را فرا می‌گیرد، مقاومت پیشمرگه‌ها نیز در هم می‌شکند و مردم به فرار رو می‌آورند. مقامات اقلیم کردستان از کشور‌های مختلفی از جمله آمریکا، ترکیه و... درخواست کمک می‌کنند، اما نتیجه‌ای نمی‌گیرند. سرانجام ایران درخواست کمکشان را جواب داده و حاج قاسم سریعا به اربیل می‌رود. با حضور و همکاری نیرو‌های ایرانی و نیرو‌های حشدالشعبی، موفق به شکست نیرو‌های داعش می‌شوند.

بیست سال؛ گوشت قربانی منطقه _ ۲۰ الی ۲۱:۴۵، سالن ۳

مستند کوتاه وحید فراهانی با نام بیست سال با موضوع بیداری اسلامی به‌تولید رسیده است. ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱، حملات ساختگی در آمریکا رخ می‌دهد تا به واسطه‌ی آن، عربستان و ایالات متحده به افغانستان حمله کنند. سال‌ها پیش از این نیز، آمریکا و شوروی به خاطر وجود منابع عظیم در این کشور، بر سر آن رقابت می‌کردند. فیلم روایت طرح‌هایی است که مردم افغانستان در آن قربانی‌اند.

اباشه؛ جهادگران مدافع سلامت _ ۱۸ الی ۱۹:۴۵ سالن ۳

اباشه مستند بلند میثم جهان بین با موضوع روز مدافعان سلامت است. با اوج گرفتن کرونا در کشور، گروهی از جهادگران تصمیم می‌گیرند برای کمک به کادر درمان، وارد بیمارستان‌ها شوند. در مدت کوتاهی، قرارگاه جهادگران سلامت حضرت نرجس خاتون را راه‌اندازی می‌کنند.

افراد زیادی در سنین مختلف، از اقشار مختلف، با ظاهری متفاوت، با آرزو‌هایی گوناگون و... برای کمک در این قرارگاه ثبت‌نام می‌کنند. آن‌ها موفق می‌شوند اعزام بالغ بر هزار جهادگر به بیمارستان‌ها را به سرانجام برسانند.

غدیریه؛ از اطعام غدیر تا مبارزه علیه کرونا _ ۱۴:۳۰ الی ۱۵:۴۵ سالن ۱

ایمان ایزی مستند کوتاه غدیریه را با موضوع جنگ نرم کارگردانی کرده است. سال ۱۳۹۴ گروهی از افراد در آستان شهدای سبزوار برای اولین بار تصمیم به برگزاری اطعام غدیر با جمع آوری نذورات مردمی و قربانی‌ها می‌گیرند. هرسال ظرفیت اطعام گسترده‌تر می‌شود. مساجد به واسطه‌ی این اطعام فعال شده، کاروان شادی و تبلیغ در شهر راه میفتد و ستاد غدیر به‌طور کامل شکل می‌گیرد. با شروع کرونا فعالیت این ستاد به شکلی متفاوت ادامه می‌یابد.

پیکره‌هایی از جنس خاک؛ اسرار نهفته‌ی مجسمه‌های آمریکایی ۱۶ الی ۱۷:۳۰ سالن ۲

سجاد گودرزی مستند بلند پیکره‌هایی از جنس خاک را با موضوع تاریخ سیاسی به‌تولید رسانده است. بعد از جنبش اجتماعی "جان سیاه پوستان" اهمیت دارد، برخی از مردم در کشور‌های مختلف به مجسمه‌ی تعدادی از دولتمردان، تاجران و سیاستمدران غربی حمله کردند این سرآغازی شد تا در مستند پیکره‌هایی از جنس خاک به سراغ داستان‌های تاریخی نهفته در دل این مجسمه‌ها برویم.

گفتنی است دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، از شنبه ۱۸ دی ماه شروع شده و تا ۲۳ دی ماه، آثار جشنواره در این مراسم، در سینمافلسطین تهران و به صورت مجازی در سایت Ammarayar.ir به نمایش درمی‌آیند. آیین اختتامیه جشنواره عمار نیز ۲۴ دی ماه با تقدیر از برگزیدگان بخش مستند و داستانی برگزار می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *