صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ساز سکولاریسم در عرصه قضایی!

۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳:۵۲
کد خبر: ۷۸۸۵۱
خبرگزاری میزان - طی چندوقت اخیر رهبر حکیم انقلاب در دیدارها و مناسبت های مختلف بر موضوع نفوذ دشمن در حوزه های مختلف سیاسی، فرهنگی و اقتصادی تاکیدات مهم وویژه ای داشتند. پروژه نفوذ دشمن هرچندبه بهانه توافق هسته ای...
گروه فضای مجازی به نقل از روزنامه حمایت؛ طی چندوقت اخیر رهبر حکیم انقلاب در دیدارها و مناسبت های مختلف بر موضوع نفوذ دشمن در حوزه های مختلف سیاسی، فرهنگی و اقتصادی تاکیدات مهم وویژه ای داشتند. پروژه نفوذ دشمن هرچندبه بهانه توافق هسته ای طراحی و تعبیه شده است و از دالان برجام پیگیری و رهگیری خواهد شد ولی مهم تر این است که بدانیم هدف اصلی این پروژه حذف تفکر اسلامی و انقلابی گری ملت ایران است. جای تامل است که مقارن با هشدارهای رهبربصیر انقلاب پیرامون نفوذ دشمن، به وضوح خطی در جبهه دشمن رویت شد که نشان داد باز هم مثل همیشه "حضرت آقا" دست دشمن را پیشاپیش خوانده اند و اجازه نفوذ شیطان بزرگ و اذناب او را مسدود کرده اند.از جمله دو هفته پیش جان ساورز رئیس پیشین ام‌آی 6 انگلیس در مصاحبه با شبکه سی‌ان‌ان، از هدف حریف دربرابر ایران اسلامی پرده برداشت. ساورز در پاسخ به سوال فرید زکریا مجری برنامه جی‌پی‌اس، ادعا می کند طی ۱۰ تا ۱۵ سال اجرای برجام، ماهیت انقلابی‌گری ایران تغییر می‌یابد. هر چند این یک ادعا با هدف عملیات روانی بر ذهن مسئولان ماست ولی این بدان معنا نیست که مسئولین و مردم خدای ناکرده از وظیفه و تکلیف خود در این عرصه خطیر غافل بمانند. این یادداشت در پی آن نیست که به آنالیز ادعای امثال ساورز و یا حجم قابل توجهی از گزارشها و مقاله های رسانه های غربی در ماه های اخیر- از بلومبرگ تا اندیشکده آمریکن اینترپرایز- بپردازد که مدام ترجیع بند تغییر در رژیم ایران را پمپاژ کردند. محور اصلی این یادداشت ، توجه دادن به تلاش دشمن از زاویه ای برای حذف تفکر اسلامی و انقلابی گری است که به نظر می رسدکمتر مورد توجه رسانه های متعهد و خودی قرار گرفته است. زاویه مورد نظر ، همانا تلاش برای فقه زدایی از حقوق و قوانین  کشورمان در ذیل راهبرد "تحمیل کلیشه ها  و پیش فرض های به اصطلاح حقوق بشری غرب" است.
رهبر انقلاب چندی پیش در دیدار رییس و اعضای مجلس خبرگان (12 شهریور94)به این موضوع اشاره کردند که؛ "همه مسئولان و ارکان نظام و همه صاحبنظران سیاسی و اجتماعی و دینی باید مراقب باشند تا همرنگ ادبیات و کلیشه های نظام سلطه نشوند." یکی از این کلیشه ها موضوع حقوق بشرغربی است که هرچند دم از حقوق بشر می زنند ولی در عمل با جعل چنین مفاهیمی به دنبال جنایت و تجاوز علیه کشورهای مسلمان و آزادیخواه هستند تا اغراض شیطانی خود را در منطقه به پیش ببرند. حتی در صحنه تئوریک- ونه میدان عمل و پراتیک- می کوشند پیش فرض های حقوق بشری خود را به جوامع تحمیل نمایند. در همین راستا، سخنان رییس محترم قوه قضاییه در دو دیدار اخیر با رییس جمهوری اتریش و هیات حقوق بشری ایتالیا قابل دقت و توجه ویژه است :"متاسفانه غربی ها تلاش دارند نگاه خود به حقوق بشر را که مبتنی بر پیش فرض های خودشان است به همه کشورها تحمیل کنند که قطعاً چنین رویکردی صحیح نیست."
همچنین آیت الله آملی لاریجانی بلافاصله به بحث اعدام و قصاص و تفاوت این دو مجازات و فشار غرب درباره چرایی اجرای حکم قصاص اشاره و تاکید کرد: "قصاص حق اولیای دم بر اساس نص صریح قرآن است که  می توانند از آن استفاده کنند و یا از آن بگذرند."
از سوی دیگر؛ شواهد و قرائن حاکی از آن است که دشمن ،سکولاریسم در حوزه حقوقی و اجتماعی جامعه ایران را- ذیل پروژه کلان کمرنگ کردن تفکر اسلامی و انقلابی-  در دستور کار قرار داده است و علاوه بر اپوزیسیون خارج نشین  و فتنه گران فراری، متاسفانه جریانی مرموز در داخل این خط را دنبال می کنند. اما یک نکته بسیار مهم در این میان وجود دارد و آن بسترسازی برای سکولار کردن سیستم و احکام قضایی است. برای همین است که در گزارش های ضدایرانی نهادهای به اصطلاح حقوق بشری، حمله و هجمه به مجازات های اسلامی (مانند حدود و قصاص) در اقدامی مشترک به چشم می خورد و جمهوری اسلامی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند. طرفه آنکه احمد شهید گزارشگر حقوق بشر در امور ایران طی مهر 90 تا اسفند 93 در هشت گزارش خود علیه ایران ، موضوع برخی مجازات های اسلامی را به عنوان یکی از اتهامات حقوق بشری کشورمان مطرح کرده است . حتی احمد شهید در اولین گزارش خود علیه ایران (23 مهر1390) در بند 54 آن گزارش، احكام ارث را كه برگرفته از نص قرآن است، مصداق نقض حقوق بشر قلمداد كرده است! اینجاست كه می توان فهمید چرا این شخص كه عنوان مسلمانی را یدك می كشد در سال 2009 جایزه «مسلمان دموكرات»! را در یك كنفرانس بین المللی از آن خود كرده است.
وبالاخره باید گفت اکنون و پس از توافق هسته ای، باید مراقب بود تا به بهانه زمزمه حقوق بشر و فضاسازی درباره آنچه که ارتقای وضعیت حقوق بشر ایران نامیده شده، ساز به حاشیه رفتن قوانین اسلامی – بخصوص در حوزه قضا- کوک نشود. قوانین اسلامی ملهم از فرهنگ و باورهای دینی است که نباید اجازه داد جماعتی اهداف سکولارمابانه خود را در قالب محیط های علمی و پس از آن ب
ه جامعه تحمیل نمایند.حقوق بشر ناب در جامعه اسلامی تضمین می شود و گرنه داعیه داران دروغین حقوق بشر، سیاهه ای مطول از جنایات و تجاوزات در کارنامه خود دارند.

/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *