نگاه باز دستگاه قضا در امنیت روحی و روانی جامعه مؤثر است
_ جلال جلالیزاده در بخشی از گفتوگو با ایلنا پیرو تاکید رئیس دستگاه قضا در ضرورت رعایت عدالت و بازنگری سازوکار جوابدهی دستگاههای نظارتی و امنیتی درباره نتیجه استعلامات انتصابهای مدیریتی و ضرورت رعایت عدالت در این خصوص به طوری که نقاط ضعف و قوت توأماً مورد توجه قرار گیرد، گفت: نظرها و مواضع اخیر آقای محسنی اژهای، به نوعی برای همه هموطنان موجب خوشحالی و شادمانی است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: وقتی که رئیس قوه قضاییه یک کشور، با ذهن باز و دید وسیع و نگاهی انسانی به قضایا نگاه میکند، قطعاً در امنیت روحی و روانی و ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی و فرهنگی خیلی مؤثر است.
جلالیزاده تأکید کرد: خیلی از افراد بخاطر چنین رویکردی در احراز صلاحیتها و تنها توجه به ضعفهای افراد، از خدمت به نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران محروم شدند.
فعال سیاسی اصلاحطلب تأکید کرد: همچنان که رئیس قوه قضائیه اشاره کردند، هیچ انسانی معصوم نیست، یعنی در حال حاضر ما نمیتوانیم هیچ انسانی را مبرا از خطا، اشتباهات، لغزشها و گناهان بدانیم انسان، انسان است.
وی ادامه داد: بنابراین در چنین جامعهای ما باید تلاش کنیم، کسانی که قصد خدمت دارند و کسانی که پس از تصدی میتوانند مسئولیت خود را به خوبی ایفا کنند، آنها را از خدمت محروم نکنیم.
این فعال سیاسی اصلاحطلب اضافه کرد: هر انسانی دارای نقاط قوت و ضعف است و اگر ما با نگاه رحمانی، انسانی و اخلاقی به انسانها توجه کنیم، خیلی از انسانها در اثر نگاه مثبت ما تغییر موضع میدهند، اما اگر ما در مقابل اشتباهات آنها سختگیری کنیم و با یک اشتباه انسانی، آن را از گردانه خدمات خارج کنیم، دچار عکسالعمل میشود و با واکنشهای منفیتر مواجه میشود.
وی افزود: ما سعی میکنیم با سعه صدر چنین افرادی را جذب کنیم و از توان و تجربه و خدمات آنها استفاده کنیم و قطعاً همچنان که ایشان گفتهاند، هیچ انسانی بدون ضعف نیست، اما مدیریت صحیح، سعه صدر و نگاه اسلامی و انسانی به افراد موجب جذب آنها میشود.
وی اضافه کرد: امیدوارم با این دست اقدامات رئیس دستگاه قضا، شاهد توسعه بیشتر امنیت قضایی در کشورمان باشیم و قوه قضاییه به مأمنی برای همه شهروندان این کشور تبدیل شود.
جلالیزاده تأکید کرد: آقای محسنی اژهای به نکته بسیار مهمی اشاره کردند و آن هم بحث عدالت است، قوه قضاییه وقتی به عدالت در کشور تأکید میکند، این ویژگی به سایر ادارات نهادها و مؤسسات تسری پیدا خواهد کرد و همگان مجبورند به این نکته توجه کنند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب اضافه کرد: اگر درباره شخصی به اظهارنظر پرداختیم و نقاط قوت و ضعف ایشان را سنجیدیم و احساس کردیم که نقاط ضعف در قابل نقاط قوت کمتر است، ایجاب میکند که ما نقاط قوت را بپذیریم و در این مورد رأفت اسلامی و عطوفت با اجرای عدالت و احسان همگی دست به دست هم میدهند و به جامعه امید بیشتری میبخشند.
جلالیزاده اظهار داشت: توجه به شایستگی، عدالت و امیدبخشی و استفاده از شایستگان، میتواند همبستگی ملی را بیشتر تقویت کند.