صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سوال از وزیر بهداشت در دستور کار مجلس قرار گرفت/ اقناع مشروط نماینده سوال‌کننده

۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۷:۴۰
کد خبر: ۷۸۸۳۳۱
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
سوال مسعود پزشکیان نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو و تعدادی از نمایندگان از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دستور کار مجلس قرار گرفت.

- سوال مسعود پزشکیان نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو و تعدادی از نمایندگان از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دستور کار مجلس قرار گرفت.

در متن این سوال آمده است؛

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قبل از رأی اعتماد در کمیسیون تخصصی و صحن علنی تعهد کلامی دادند که در دانشگاه‌ها و مدیریت‌های آن بر مبنای قانون برنامه عمل خواهند کرد، اما برخی از موضوعات قابل قبول نیست.

بهرام عین‌اللهی در پاسخ به این سوال در صحن علنی مجلس گفت: به برنامه‌ای که به نمایندگان در رابطه با فعالیت وزارت بهداشت دادیم پایندیم.

وزیر بهداشت و درمان تاکید کرد: برنامه ارائه شده اینجانب در کتابی که اخیراً در مجلس منتشر شده آمده و در اختیار نمایندگان مجلس قرار گرفته و سرفصل‌ها و برنامه‌هایی که در آنجا اعلام کردم در آن وجود دارد و تمامی آن‌ها در دست پیگیری است و طبیعی است بخشی از آن‌ها باید در قالب اصلاح مصوبات یا اصلاح قوانین یا پیش بینی در قانون بودجه سنواتی محقق شوند، به همین دلیل بخشی از مواردی که قابلیت در سال ۱۴۰۱ دارد، در لایحه بودجه پیش بینی شده است. اگر اجابت درخواستی به دلیل محدودیت‌های موجود امکانپذیر نشد، آیا دلالت بر عدم پایبندی به تعهد است یا نه.

وی تصریح کرد: درخصوص انتصابات در برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای انتخاب افراد با محدودیت‌هایی مواجهیم و امکان اجرای قانون به دلیل عدم پیش بینی بار مالی فراهم نیست، از سوی دیگر نمی‌توانیم امور دانشگاه‌های تاثیرگذار را به افرادی واگذار کنیم که توانایی، تخصص و تجربه کافی و همراهی با برنامه‌های دولت سیزدهم برای اداره چنین موسساتی نداشته باشند، لذا آنچه در اداره این دانشگاه‌ها اهمیت دارد رجحان و غلبه منافع دولت بر منافع خصوصی است که در این انتصابات بر آن تاکید کردیم و با همه مدیران منصوب شده میثاقی در زمان انتصاب منعقد شده است.

وی تاکید کرد: اطمینان داریم این برنامه‌ها توسط نمایندگان رصد خواهد شد.   همواره خودم را مقید به اجرای برنامه‌های اعلامی می‌دانم. به صورت مداوم و مستمر عملکرد مدیران دانشگاه‌های علوم پزشکی مورد رصد است.
 
مسعود پزشکیان در صحن علنی مجلس گفت: کسانی که در کار خصوصی هستند نمی‌توانند سکاندار خدمت به مردم در بخش بهداشت و درمان شوند. 
 
وی تاکید کرد: سوال من این است کسی که صدمیلیارد کلینیک دارد و خارج از تعرفه‌ها کار می‌کرده، اگر سیستم را دست این آدم دهیم و بگویم دانشگاه علوم پزشکی را اداره کند، می تواند این مهم را عملیاتی کند؟ به اعتقاد بنده کسی که جلودار مردم می‌شود، اول باید خودش را اصلاح کند.
 
این نماینده مجلس بیان داشت: قصد حاکمیت ارائه خدمات به مظلومین است. برخی افراد نمی‌توانند گره گشای مردم در این بخش باشند.
 
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بیان داشت: مشکل کار این است وقتی منافع ما در خطر است افرادی را سر کار می‌آوریم که منافع ما را به خظر نیاندازند. فردی که کلینیک چند میلیاردی دارد و تعرفه خارج از عرف می‌گیرد آیا این فرد در سیستم دولتی تلاش می‌کند تا کسانی که در این سیستم هستند، درست کار کنند؟
 
در ادامه این جلسه نماینده سوال‌کننده از پاسخ‌های وزیر به صورت مشروط قانع شد.

زهرا شیخی مبارکه سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس در تشریح سوال پزشکیان از وزیر بهداشت گفت: جناب آقای وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قبل از رأی اعتماد در کمیسیون تخصصی و صحن علنی تعهد کلامی دادند که در دانشگاه‌ها و مدیریت‌های آن بر مبنای قانون برنامه عمل خواهند کرد و بحث تمام وقتی و تلاش در سیستم‌های دولتی تحت مدیریت خود را توسط افرادی که معتقد به قانون و عامل به آن هستند و منافعی در خصوصی نداشته باشند اعمال خواهند نمود. متاسفانه با انتخاب روسای دانشگاه تهران که فعال در خصوصی و سهامدار در آن، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و مسئول بازرسی و ... که همگی خلاف تعهد و خلاف بیّن قانون می‌باشد و قابل قبول نیست.
 
ادامه دارد ...


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *