صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«بابا گانوش»؛ غذای خوشمزه لبنانی

۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۸۷۵۸۸
«بابا گانوش» یا بابا غنوج یک غذای مدیترانه‌ای یا دیپ ساخته شده از بادامجان برشته یا کبابی است.

_ برترین‌ها نوشت: غذا‌های لبنانی بسیار خوشمزه و متنوع هستند و با ذائقه ما ایرانی‌ها جور درمی آیند. البته این غذا‌ها مناسب افرادی که رژیم دارند نمی‌باشد، زیرا چرب و پر کالری هستند.

در اینجا دستور تهیه چرب و چیلی‌ترین غذای لبنانی مطابق با ذائقه ایرانی را به شما عزیزان آموزش می‌دهیم.

بابا گانوش (بابا غنوج)

مواد لازم:

بادنجان: ۳ عدد

سیر: ۳ حبه

آب لیمو سنگی: ۱ عدد

ارده: ۲ قاشق سوپ خوری

روغن زیتون فرابکر: یک سوم پیمانه

فلفل قرمز (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

ماست یونانی: ۲ قاشق سوپ خوری

برگ جعفری (خرد شده): برای تزئین

برگ نعناع (خرد شده): برای تزئین

طرز تهیه:

۱. دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. بادنجان‌ها را در سینی فر چیده و حدود یک ساعت در فر کباب کنید.

۲. آن‌ها را از فر در آورید و در فویل آلومینیومی بپیچید و دوباره حدود ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

۳. سپس پوست آن‌ها را کنده و تخم آن‌ها را جدا کنید و بادنجان‌ها را بکوبید و همراه سیر، آب لیمو ترش، ارده، روغن زیتون، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به غلظت مناسب برسند.

۴. ماست را در آخر اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را در ظرف سرو بریزید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. برای روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و با برگ جعفری یا نعناع تزئین کنید.

نکته:

این دیپ خوشمزه را می‌توانید در ظرف درب دار حدود ۴ روز در یخچال نگهداری کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از حبه سیر هنگام کباب کردن برای تهیه این غذا استفاده نمایید.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *