«بابا گانوش»؛ غذای خوشمزه لبنانی
_ برترینها نوشت: غذاهای لبنانی بسیار خوشمزه و متنوع هستند و با ذائقه ما ایرانیها جور درمی آیند. البته این غذاها مناسب افرادی که رژیم دارند نمیباشد، زیرا چرب و پر کالری هستند.
در اینجا دستور تهیه چرب و چیلیترین غذای لبنانی مطابق با ذائقه ایرانی را به شما عزیزان آموزش میدهیم.
بابا گانوش (بابا غنوج)
مواد لازم:
بادنجان: ۳ عدد
سیر: ۳ حبه
آب لیمو سنگی: ۱ عدد
ارده: ۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون فرابکر: یک سوم پیمانه
فلفل قرمز (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
ماست یونانی: ۲ قاشق سوپ خوری
برگ جعفری (خرد شده): برای تزئین
برگ نعناع (خرد شده): برای تزئین
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. بادنجانها را در سینی فر چیده و حدود یک ساعت در فر کباب کنید.
۲. آنها را از فر در آورید و در فویل آلومینیومی بپیچید و دوباره حدود ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
۳. سپس پوست آنها را کنده و تخم آنها را جدا کنید و بادنجانها را بکوبید و همراه سیر، آب لیمو ترش، ارده، روغن زیتون، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به غلظت مناسب برسند.
۴. ماست را در آخر اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را در ظرف سرو بریزید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. برای روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و با برگ جعفری یا نعناع تزئین کنید.
نکته:
این دیپ خوشمزه را میتوانید در ظرف درب دار حدود ۴ روز در یخچال نگهداری کنید.
در صورت تمایل میتوانید از حبه سیر هنگام کباب کردن برای تهیه این غذا استفاده نمایید.