ریسپانسیبل استیتکرفت: خروج آمریکا از برجام فاجعه بار بود/فشارها علیه ایران شکست خوردند
پایگاه ریسپانسیبل استیت کرفت در مطلبی میگوید که آمریکا و رژیم صهیونیستی در حالی بر افزایش فشارها بر ایران تاکید دارند، که این اقدامات پیش از این شکست خوردند.
– مذاکرات وین برای رفع تحریمهای ایران در حالی ادامه دارد که مقامهای آمریکایی و رژیم صهیونیستی گاه و بیگاه ادعاهایی در این باره مطرح میکنند.
به گزارش پایگاه «ریسپانسیبل استیت کرفت»، نگارنده یادداشت پس از اشاره به صحبتهای فزاینده مقامهای آمریکایی و کاخ سفید پیرامون مذاگرات وین، تاکید میکند که تنها راه مناسب برای دستیابی به راه حل پایدار برای موضوع هستهای ایران، همچنان حل و فصل دیپلماتیک از طریق مذاکره است.
یادداشت اذعان میکند که افزایش فشار علیه ایران، این کشور را وادار به عقب نشینی نمیکند؛ چرا که اقدامهای سختگیرانه علیه ایران نتوانست آمریکا و متحدانش را موفق به متوقف کردن فعالیت هستهای ایران کند.
ضمن این که این واقعیت را نیز باید در نظر داشت که «واشنگتن» از همه اهرمهای فشار خود در زمینه تحریم در چارچوب «کارزار فشار حداکثری» استفاده کرده است.
یادداشت «ریسپانسیبل استیت کرفت»، با اشاره به اعتراف «ویلیام برنز»، رئیس «سیا» مبنی بر نبود مدرک دال بر قصد ایران برای ساخت سلاح هستهای، تاکید میکند که اقدام احتمالی آمریکا خصومت میان طرفین را تشدید و تهران را برای توسعه موضوع هستهای، مصممتر میکند.
نویسنده یادداشت، همچنین به موضوع گذشت سه سال از خروج آمریکا از برجام اشاره و تاکید میکند که اجماع فزایندهای در «تل آویو» و «واشنگتن» بر فاجعه بار بودن تصمیم «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا مبنی بر خروج از برجام، شکل گرفته است.
وی میافزاید که خروج آمریکا نه تنها نتوانست اهداف اعلامی دولت آمریکا را محقق کند بلکه سبب شد تا فعالیت هستهای ایران توسعه یابد.
نکته مهم این که «بایدن»، از فرصت اصلاح اشتباه «ترامپ» در ماههای ابتدایی حضور خود در کاخ سفید، استفاده نکرد و به جای آن تحریمها علیه ایران را تشدید کرد؛ اکنون زمان آن فرا رسیده که دولت بایدن با این واقعیت کنار بیاید که تنها یک راه برای چالش برجام وجود دارد و آن سازش دیپلماتیک در وین و کاهش موثر تحریمهای ایران است.
توصیه یادداشت «ریسپانسیبل استیت کرفت» به دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا این است که استفاده از برجام به عنوان طرحی برای کاهش تنشها، را مد نظر قرار دهد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *