صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت و فن‌های تهیه هات‌داگ سوخاری

۱۷ دی ۱۴۰۰ - ۰۳:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۸۷۲۳۴
هات داگ یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین ساندویچ‌ها در کل جهان است.

_ برترین‌ها نوشت: هات داگ یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین ساندویچ‌ها در کل جهان می‌باشد. این غذای خوشمزه در دسته‌بندی غذا‌های فست فودی قرار می‌گیرد و به‌همین دلیل برای زمان‌هایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید مناسب است.

در این مطلب قصد داریم شما را با یکی از روش‌های طبخ هات‌داگ آشنا کنیم.

مواد لازم برای ۸نفر

هات داگ ۸ عدد

پنیر چدار ورقه‌ای ۸ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

۲ پیمانه آرد

۱/۵ پیمانه شیر

۱ قاشق غذا خوری بکینگ پودر

۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری فلفل

مراحل پخت

۱. هات داگ را روی پنیر ورقه‌ای بگذارید و پنیر را دور آن بپیچید.

۲. چوب کباب را درون هات داگ‌ها قراردهید و آن‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا پنیر در زمان سرخ شدن از هات داگ جدا نشود.

۳. در یک کاسه آرد، نمک، فلفل، بکینگ پودر، شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و ماده بدست آمده را در یک لیوان بریزید.

۴. هات داگ‌ها را درون لیوان فرو ببرید.

۵. هات داگ‌ها را درون روغن زیاد سرخ کنید.

نوش جان.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *