صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رشد ۸ درصدی میزان صید ماهی کیلکا نسبت به سال قبل

۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۲:۱۲
کد خبر: ۷۸۶۷۶۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل دفتر صید و صیادی سازمان شیلات ایران گفت: ۱۳ هزار و ۴۱۹ تن ماهی کیلکا طی ۹ ماهه امسال از آب‌های استان‌های گیلان و مازنداران صید شد.
- بنا به اعلام وزارت جهاد کشاورزی، مختار آخوندی گفت: این میزان صید ماهی کیلکا نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد رشد نشان می‌دهد.
 
مدیرکل دفتر صید و صیادی سازمان شیلات ایران افزود: سهم مازندران از این میزان صید را ۶۳ درصد و سهم استان گیلان را ۳۷ درصد عنوان کرد.

وی با بیان این که ۷۴ فروند شناور صیادی در صید ماهیان کیلکا مشارکت داشتند، اظهار داشت: ۴۴ درصد از این شناور‌ها در استان مازندران و ۳۰ فروند در استان گیلان، کار صید را انجام داده اند.

وی گفت: بیش از ۹۰ درصد از کیلکا‌های صید شده به مصرف تولید پودر ماهی می‌رسد در حالی که این گونه ماهی دارای ارزش غذایی بالایی است.

مختاری بر بازارپسندی این گونه ماهی تاکید و اضافه کرد: بخش تحقیقات و فرآوری بر ذائقه پسندی ماهی کیلکا کار می‌کند.

وی ادامه داد: معمولا سه گونه ماهی کیلکا با نام‌های آنچوی، معمولی و چشم درشت از آب‌های خزر صید می‌شود که ۹۰ درصد آن سهم گونه معمولی است.

مدیرکل دفتر صید و صیادی سازمان شیلات ایران در مورد قیمت ماهی کیلکا نیز اذعان داشت: قیمت عمده هر کیلوگرم ماهی کیلکا به طور متوسط ۶ هزارو ۵۰۰ تا ۶ هزارو ۶۰۰ تومان برای تولید پودر ماهی و برای مصرف انسانی هر کیلو گرم ۹هزارو ۵۰۰ تا ۱۱ هزار تومان است.

وی اظهار داشت: فصل ممنوعیت صید کیلکا در بهار به مدت یک ماه و نیم است که توسط صیادان رعایت می‌شود و گاهی این مدت از سوی صیادان به سه ماه هم افزایش پیدا می‌کند.

مختاری تصریح کرد: با توجه به این که صیادان ماهی کیلکا ثابت هستند و تعلق خاطر به صید این گونه ماهی دارند از این رو صید غیر مجاز در این حوزه صورت نمی‌گیرد.
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *