صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تشکیل تعاونی؛ بهترین راه برای توسعه امن مشاغل خانگی

۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲:۲۴
کد خبر: ۷۸۶۴۵۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران با اشاره به اینکه مشاغل خانگی برای ایجاد اشتغال، تامین معیشت و اقتصاد خانواده و نهایتاً توسعه اقتصاد کلان کشور ظرفیت بسیار بالایی دارند، گفت: یعنی مشاغل کوچک و زودبازده ضمن تامین معیشت خانواده با ایجاد اشتغال بیشتر بر اقتصاد کشور تاثیربسزایی می‌گذارند.
خاطره استاد رضایی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص آثار فعالیت در حوزهٔ مشاغل خانگی بر اشتغال و اقتصاد کشور در مقدمه با اشاره به لزوم بازنگری در تعریف مشاغل خانگی،  گفت: باوجود اینکه طبق قوانین کشور تنوع مشاغل خانگی بسیار گسترده است، اما متأسفانه برای آشنایی با انواع آن در سطح عمومی اطلاع‌رسانی کافی نشده است.

رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران بابیان اینکه به‌محض صحبت در مورد مشاغل خانگی ذهن‌ها به سمت کارهای کوچکی مانند دوخت و دوز و... هدایت می‌شود، افزود: درحالی‌که به‌عنوان مثال اثر توسعه مشاغل خانگی در بحث فناوری «آی تی» به‌خصوص در دوران شیوع بیماری کرونا به‌شدت قابل‌لمس بود.

به گفتهٔ این بانوی کارآفرین توسعه مشاغل خانگی در فعالیت‌های نوین مانند ایجاد پلتفرم‌ها در فضای مجازی برای فروش محصولات و بحث‌های آموزشی از مواردی است که بدون نیاز به یک فضای تجاری در حوزه مشاغل خانگی قابلیت اجرا دارند.

این مقام مسئول در بخش تعاون با اشاره به اینکه مشاغل خانگی برای ایجاد اشتغال، تأمین معیشت و اقتصاد خانواده و نهایتاً توسعه اقتصاد کلان کشور ظرفیت بسیار بالایی دارد،  افزود: اما پیش از تعریف این ظرفیت‌ها ضمن توجه به این موضوع که در حال حاضر در حوزه مشاغل خانگی صادرکنندۀ بعضی از تولیدات هستیم باید با آموزش‌های تخصصی به فعالان این حوزه به حفظ قابلیت بازار آن‌ها کمک کنیم.

استاد رضایی با اشاره به این‌که مؤثرترین نوع ایجاد اشتغال با اولویت برتر در حوزه مشاغل خانگی اتفاق می‌افتد یعنی مشاغل کوچک و زودبازده و سهل‌الوصول به بازار می‌توانند به‌راحتی معیشت خانواده را تأمین کنند و با ایجاد اشتغال بیشتر بر اقتصاد کشور تاثیربسزایی داشته باشند، اظهار کرد: جامعه جهانی و توسعه‌یافته کامل به این نتیجه رسیده‌اند که برای دستیابی به توسعه اقتصادی و حل مشکل بیکاری باید مشاغل خانگی، مشاغل غیرتجاری، اداری و رسمی را توسعه بدهیم.

وی بهترین منبع برای توسعه اشتغال و اقتصاد در کشور را ایجاد ساختار منظم و تسهیل گری در بحث تولیدات و آموزش‌های خانگی دانست و گفت: فعالیت در حوزه مشاغل خانگی می‌تواند ضمن ارتقاء آموزشی و فرهنگی خانواده‌ها بحث اقتصادی آن‌ها را نیز کامل کند.

این بانوی فعال اقتصادی بابیان این موضوع که درروند توسعه مشاغل خانگی قالب امنی که بتواند تولیدات و دستاوردهای خانگی را به جایگاه مناسب حتی تا بحث صادرات برساند باید از یک حوزه خاص تبعیت کند، افزود: بهترین  ابزار ما برای این کار تشکیل تعاونی‌هایی است که ضمن جذب سرمایه‌های خُرد خانگی بتوانند محصولات آن‌ها نیز را در قالب رسمی و مطمئن به بازارهای داخلی و خارجی عرضه کند.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *