صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سردار دل‌ها در همه عرصه‌ها از خود شاخص‌هایی به یادگار گذاشته است

۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۸۶۳۳۴
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه سردار دل‌ها در همه عرصه‌ها از خود شاخص‌هایی به یادگار گذاشته است، گفت: شهید سلیمانی پرورش یافته مکتب امام راحل بود و با پیگیری شاخص‌هایی که امام راحل از خود بجای گذاشته بود و با استمرار آن‌ها توانست خود را به عنوان الگو معرفی کند و این الگو تبدیل به یک مکتب شده است.
مهدی شکیبایی در گفت‌وگو با میزان، درباره این تعبیر ارزشمند که باید به سردار دل‌ها به چشم یک مکتب، یک راه، یک مدرسه درس‌آموز نگاه کنیم، اظهار کرد: همیشه خود اشخاص موضوع نیستند بلکه مکتبی که ایجاد می‌کنند و یا در آن مکتبی که پرورش پیدا می‌کنند، موضوعیت دارد.

کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: در دنیای معاصر، مکتب حضرت امام راحل را داریم که از هر لحاظ دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است و وقتی که ایشان از دنیا رفت، آن ویژگی‌های اخلاقی به یک مکتب تبدیل شد که افرادی در همان دوره و یا بعد از آن، تلاش می‌کنند از طریق این شاخص‌ها راه خود را پیدا کنند.

وی عنوان کرد: شهید سلیمانی هم یک چنین الگویی برای مردم ایران و جهان بود و پرورش یافته مکتب امام راحل بود و با پیگیری شاخص‌هایی که امام راحل از خود بجای گذاشته بود و با استمرار آن‌ها توانست خود را به عنوان الگو معرفی کند و این الگو تبدیل به یک مکتب شده است.

شکیبایی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب نیز در سخنرانی اخیرشان که به مناسبت شهادت حاج قاسم بود به این نکته اشاره کردند که به شخص سلیمانی کاری نداشته باشید به مکتبی که از خود بجای گذاشته بنگرید.

کارشناس مسائل سیاسی اضافه کرد: سردار دل‌ها در همه عرصه‌ها از خود شاخص‌هایی به یادگار گذاشته است، به عنوان مثال وقتی بلایای طبیعی بر مردم کشورمان نازل شد، سردار دل‌ها اولین نفری بود که در آنجا حاضر شد یا وقتی جان و ناموس ملت مورد تهدید واقع شد، این شهید بود که در جبهه‌های جنگ حضور پیدا کرد و در خط مقدم جبهه، با سن کم مسئولیت یک لشکر بزرگ را برعهده گرفت که الحق و الانصاف از عهده مسئولیت‌های خود در آن دوران برآمد.

وی گفت: جلوتر که می‌رویم می‌بینیم سردار دل‌ها برای دفاع از حریم آل الله نیز خودجانفشانی کرده و به کشور دیگری مهاجرت کرده است تا مقابل طراحی امنیتی که علیه موجودیت انقلاب اسلامی اطراحی شده بایستد. آن شهید با همرزمان خود در خارج از مرز‌های ایران جلوی دشمن و سازمان مخوف تروریستی که از سوی سازمان‌های استخباراتی کشور‌های بزرگ دنیا مدیریت و هدایت می‌شد، ایستاد و آن سازمان تروریستی را از بین برد؛ این‌ها شاخص و ویژگی‌های بارز یک فرد است.

شکیبایی بیان کرد: مردم این شاخص‌ها را لمس کرده و این فرد را به‌عنوان الگو قرار می‌دهند و وقتی سردار دل‌ها شهید می‌شود از او به‌عنوان یک مکتب یاد کرده و تلاش می‌کنند پیرو این مکتب باشند.
 
 
انتهای پیام/ 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *