صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترفند‌هایی برای تهیه اسپرینگ رول مرغ

۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۸۶۲۵۲
اسپرینگ رول مرغ یکی از پرطرفدارترین غذا‌هایی است که طرز تهیه ساده‌ای دارد، اما باید برای درست کردن یک اسپرینگ رول مرغ عالی و خوشمزه نکاتی را رعایت کنید.

_ نمناک نوشت: اسپرینگ رول مرغ از انواع غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار محسوب می‌شود که طعم بی نظیری دارد. اسپرینگ خمیری بسیار نازک دارد که می‌توان آن را با سبزیجات، گوشت و مرغ و... پر کرد. اسپرینگ رول را می‌توان به صورت سرد یا گرم در کنار غذا‌های برنجی یا نودل سرو کرد.

مواد لازم اسپرینگ رول مرغ

روغن زیتون

۱ قاشق غذا خوری

فیله مرغ بدون پوست ۲۰۰ گرم

قارچ ۴ عدد

سس سویا ۱ قاشق غذا خوری

ریشه زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذا خوری

جوانه لوبیا ۷۵ گرم

پیاز بزرگ ۲ عدد

هویج کوچک ۱ عدد

نمک دریایی و فلفل به مقدار لازم

خمیر یوفکا ۱۶ عدد

زرده تخم مرغ ۱ عدد

آموزش مراحل طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ

برای تهیه اسپرینگ رول مرغ خوشمزه باید:

قارچ‌ها را بشویید و درون آب گرم به مدت ۲۰ دقیقه قرار داده و سپس آبکش کنید و ریز خرد نمایید.

پیاز را شسته و پوست بکنید و نگینی ریز خرد نمایید.

هویج را بشویید و نواری خرد کنید.

یک ظرف پیرکس را روی حرارت قرار داده و درون آن روغن زیتون بریزید.

قارچ و مرغ را درون تابه ریخته و یک تا دو دقیقه تفت دهید.

سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.

در ظرفی دیگر زنجبیل تازه را رنده می‌کنیم.

لوبیا سبز خرد شده و پیاز و هویج را به آن می‌افزاییم.

سپس مرغ و قارچ را به آن اضافه می‌کنیم.

به مخلوط سس سویا، فلفل سفید و نمک دریایی را می‌افزاییم و هم می‌زنیم.

خمیر نازک (خمیر یوفکا) را طوری پهن می‌کنیم که گوشه دار باشد.

وسط خمیر دو قاشق غذاخوری پر مخلوط مرغ و... را می‌ریزیم.

لبه‌های خمیر را روی هم قرار می‌دهیم و برای چسبیدن لبه خمیر به هم با انگشت فشار می‌دهیم.

در ظرفی زرده تخم مرغ را هم می‌زنیم.

با فرچه روی خمیر را با زرده تخم مرغ می‌پوشانیم.

رول‌های دیگر را به همین روش آماده می‌کنیم تا مواد تمام شود.

رول‌ها را به تدریج و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون تابه‌ای با روغن زیتون تفت می‌دهیم تا طلایی شوند.

بعد از طلایی شدن رول ها، آن‌ها را روی یک کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

نکات مهم تکمیلی

برای اینکه اسپرینگ رول وا نرود، خمیر یوفکا را یک شب در یخچال نگهداری کنید، از یخچال بیرون بیاورید و ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا به دمای محیط برسد.

رول‌ها خیلی زود خشک می‌شوند پس بهتر است آن‌ها را با حوله کاغذی یا پارچه بپوشانید.

موقع رول کردن حسابی هوا گیری کنید، نه آنقدر که مواد بیرون بزند و نه آنقدر که هوا باقی بماند، ماندن هوا در رول باعث روغنی شدن پوسته اسپرینگ رول می‌شود.

اسپرینگ رول مرغ را در ظرف مناسب با زیتون و گوجه گیلاسی تزیین و سرو کنید.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *