صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سایه بی ثباتی سیاسی و تهدیدات امنیتی بر سر رژیم صهیونیستی

۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۵:۰۱
کد خبر: ۷۸۵۴۲۱
سال ۲۰۲۱ سالی پرچالش برای کابینه رژیم صهیونیستی و ساکنان اراضی اشغالی بود.

- سال ۲۰۲۰ سال سختی برای رژیم صهیونیستی بود؛ در درجه اول به دلیل بی ثباتی سیاسی و پس از آن همه گیری ویروس کرونا؛ وقتی سال ۲۰۲۰ به پایان رسید، بسیاری از افراد در اراضی اشغالی امیدوار بودند که سال ۲۰۲۱ تغییرات مورد نیاز را به همراه داشته باشد.

به گزارش «اسپوتنیک»، اما با نزدیک شدن به پایان سال ۲۰۲۱، بسیاری از صهیونیست‌ها متوجه شده‎اند که سال ۲۰۲۱ از نظر چالشی، کمتر از سال قبل نبود.

در ماه مارس، صهیونیست‌ها برای چهارمین بار در ۲ سال گذشته به پای صندوق‌های رای رفتند و اگرچه حزب لیکود همچنان از نظر تعداد کرسی‌های پارلمان پیشتاز بود، اما بنیامین نتانیاهو، رئیس آن، نتوانست ائتلافی تشکیل دهد؛ رقبای او این کار را کردند و کابینه جدید در اواسط ژوئن سوگند یاد کرد و عملاً به دوره طولانی‌ نخست‌وزیر این رژیم پایان داد.

با این حال، ائتلاف جدید دوره‌ای از ثبات را آغاز نکرده است؛ اعضای کابینه متشکل از ۸ حزب با ایدئولوژی‌های اغلب متضاد، در تلاش هستند تا در مورد مسائل مهم مختلفی که جامعه صهیونیست‌ها را از هم جدا کرده‌اند، مانند وضعیت قدس اشغالی یا شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری به توافق برسند.

اصطکاک بین اعضای ائتلاف، نزاع‌ها و اختلافات توسط رسانه‌های صهیونیستی پوشش داده شده است و کارشناسان قبلا هشدار داده‎اند که این کابینه از یک بحران بزرگ جان سالم به در نخواهد برد.

سال گذشته، ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که سال ۲۰۲۰ یکی از امن‌ترین سال‌ها در دهه گذشته بوده و گروه‌های مقاومتی مستقر در غزه تنها ۱۷۶ موشک به سمت اراضی اشغالی پرتاب کردند.

باور عمومی این بود که این روند تا سال ۲۰۲۱ ادامه خواهد داشت، اما در ماه می‌ هر ۲ طرف متوجه شدند که رویارویی دیگری قریب الوقوع است.

رژیم صهیونیستی به اخراج خانواده‌ها از محله «شیخ جراح» پرداخت اما در مجموع در طول ۱۲ روز نبرد، گروه‌های فلسطینی تقریباً ۴ هزار و ۴۰۰ موشک به سمت اراضی اشغالی پرتاب کردند.

این درگیری‎ها در نهایت در پایان ماه می‌ با کمک میانجیگری‌های مصری‌ها متوقف شد.

با این حال، مشکل برطرف نشد، بلکه فقط به مکان دیگری، یعنی قدس اشغالی، منتقل شد.

طی یک ماه گذشته، رژیم صهیونیستی شاهد افزایش عملیات‌ مقاومتی بوده است و ۱۵ حمله یا تلاش برای حمله را عمدتاً در این شهر و کرانه باختری ثبت کرده است.

از نظر مبارزه با بیماری همه گیر کرونا، در حال حاضر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در اراضی اشغالی دوباره در حال افزایش است.

به ویژه شیوع و گسترش سویه اومیکرون باعث ایجاد نگرانی در این منطقه شده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *