صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم برخورد قاطعانه و عبرت آموز با مداخلات غیرتخصصی در امور پزشکی

۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۹:۳۸
کد خبر: ۷۸۴۶۹۰
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رییس کل دادگستری استان کرمان، گفت: در راستای برخورد با مداخلات غیرتخصصی در امور پزشکی باید کار مشترک، سریع و قاطعانه‌ای صورت گیرد تا برخورد‌های عبرت آموزی در این زمینه انجام شود.

یدالله موحد در گفت و گو با میزان در دیدار با هیات مدیره نظام پزشکی استان کرمان افزود: در راستای برخورد با مداخلات غیرتخصصی در امور پزشکی باید کار مشترک، سریع و قاطعانه‌ای صورت گیرد تا برخورد‌های عبرت آموزی در این زمینه انجام شود.

وی بر تشکیل کمیته‌ای مشترک برای پیگیری موضوعات مرتبط با امور پزشکی تاکید کرد و گفت: پیش نویس تفاهم نامه مشترک بین دادگستری استان کرمان و نظام پزشکی تدوین شده و پس از انجام اصلاحات نهایی، در آینده نزدیک به امضا خواهد رسید تا بر اساس آن و بر مبنای همکاری‌های مشترک، مشکلات موجود حل شود.

رییس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به طولانی بودن روند رسیدگی به پرونده‌های مربوط به حوزه‌های پزشکی، تاکید کرد: مشکل اصلی این فرایند طولانی در حوزه تقنینی است.

موحد ضمن بیان این مطلب که ۱۸۰۰ عنوان جرم عمومی در قانون دیده شده است و هر فرد در هر جایگاهی اگر مرتکب اقدام مجرمانه شود، باید در مرجع قضایی پاسخگو باشد، گفت: هر فرد که دارای پروانه فعالیت در قالب‌های مختلف است، باید در چارچوب و نظام‌های پیش بینی شده رفتار و عمل کند و هر گونه تخطی از قوانین موجود، مورد پیگیری مراجع نظارتی و انتظامی مربوطه قرار می‌گیرد.

وی عنوان کرد: یکی از امتیازات بسیار خوب دیده شده برای پزشکان این است که مرجع قضایی نمی‌تواند قبل از صدور نظر هیات‌های تخصصی درباره قصور یا تقصیر پزشکی نسبت به آن‌ها برخورد کند و نظر علمی و تخصصی مبنی بر تقصیر و قصور را دریافت کند و در ادامه وی را احضار کند.

رییس کل دادگستری استان کرمان بیان کرد: پزشکی قانونی، سازمان نظام پزشکی و کارشناسان رسمی، مراجع صدور نظر تخصصی درباره قصور یا تقصیر احتمالی پزشکان هستند و قضات مکلف هستند هر جرمی که از جامعه پزشکی اعلام شد را به نظام پزشکی اعلام کنند تا نظام پزشکی بررسی انتظامی موضوع را دنبال کند.

موحد بر بازنگری فرایند‌ها و اصلاح اشکالات بر مبنای همفکری و تعامل تاکید کرد و ادامه داد: همواره تاکید شده است که قضات به نحوی با عموم مردم برخورد کنند که اقشار مختلف با رضایت از دفتر آن‌ها خارج شوند و در این رابطه قضات باید با ادبیات فاخر و در شان قضا با افراد برخورد کنند.

وی با اشاره به این مطلب که امکان ایجاد شعبه ویژه برای رسیدگی به جرایم پزشکان وجود ندارد، اظهار کرد: می‌توان قضات ویژه‌ای را برای این منظور انتخاب کرد و پرونده‌های این حوزه را به آن‌ها ارجاع داد.

رییس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: تلاش می‌کنیم که بر مبنای همکاری‌های مشترک وضعیت موجود را به سمت وضعیت مطلوب هدایت کنیم.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *