صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معاون استاندار گلستان: ۱۴ مجوز صادرشده برای استخراج ذخایرید استان فعال نشده‌اند/ پروانه‌های کسب غیرفعال از مصادیق خودتحریمی

۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۳:۲۵
کد خبر: ۷۸۴۳۴۵
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
معاون استاندار گلستان با اشاره به اینکه گلستان تنها استان دارای ذخایر معدنی بد در کشور است، گفت: در سال‌های گذشته تعداد ۱۶ مجوز استخراج و تأسیس کارخانه در این زمینه فعال شده است، اما هم‌اکنون تنها ۲ کارخانه در این حوزه فعال هستند و برای ۱۴ پروانه دیگری که صادرشده هیچ اتفاقی نیفتاده است. فعال نکردن این ۱۴ مجوز، دیگری ارتباطی به تحریم‌های خارجی ندارد و نوعی خودتحریمی محسوب می‌شود.

سیدمحمد دهنوی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به مصادیق خودتحریمی در فعالیت‌های اقتصادی گفت: یکی از این موانع خوتحریمی که در استان گلستان قابل احصاست مجوز‌هایی است که در حوزه ذخایر معدنی ید صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه گلستان تنها استان دارای ذخایر معدنی بد در کشور است، افزود: در سال‌های گذشته تعداد ۱۶ مجوز استخراج و تاسیس کارخانه در این زمینه فعال شده است، اما هم اکنون تنها ۲ کارخانه در این حوزه فعال هستند و برای ۱۴ پروانه دیگری که صادر شده هیچ اتفاقی نیفتاده است.

معاون استاندار گلستان با بیان اینکه آورده این تعداد مجوز و پروانه کسب می‌توانست در خدمت زنجیره اقتصادی استان قرار بگیرد، عنوان کرد: فعال نکردن این ۱۴ مجوز دیگری ارتباطی به تحریم‌های خارجی ندارد و نوعی خودتحریمی محسوب می‎‌شود. در صورتی‌که صاحبان واقعی این مجوز‌ها می‌توانستند کسب و کار‌هایی در سطح استان به‌راه انداخته و به توسعه اقتصادی استان کمک کنند.

دهنوی اضافه کرد: متاسفانه مجوز‌ها در اختیار کسانی قرار گرفته که توانایی و توانمندی راه اندازی کارخانجات استخراج و فرآوری این ماده معدنی (ید) را ندارند و اهلیت‌شان مشخص نیست. فردی مجوزی را ظرف سال‌‎های گذشته گرفته است و این مجوز هر روز در حال ارزشمندتر شدن است. این افراد نیز منتظر هستند تا ارزش مجوزشان به حد دلخواه برسد و یا سرمایه گذاری پیدا شود که به‌صورت اشتراکی با آن‌ها شراکت کنند و یا بعدا این مجوز‌ها را با قیمت بالاتری به فروش برسانند.

 

 

انتهای پیام/ 


برچسب ها: اقتصاد

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *