صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی؛ غذایی سریع و خوشمزه

۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۰۵:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۸۳۷۹۶
ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی یک ساندویچ خوشمزه و فوق العاده ساده‌ای که نیم ساعته آماده می‌شود و مناسب پیک نیک آخر هفته با خانواده است.

_ نمناک نوشت: ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ‌های خوشمزه و پرطرفداراست. این ساندویچ انتخاب ویژه برای افرادی است که به سالم خوری تمایل دارند، اما نمی‌توان به سالم بودن ساندویچ‌های مرغ موجود در فست فود‌ها اطمینان نمود پس بهتر است خودتان در خانه این ساندویچ لذیذ را تهیه نمایید و از طعم و مزه بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی

سینه مرغ ۲ عدد
سیب زمینی تازه و کوچک ۷۰۰ گرم
پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
پنیر موزارلای تازه ۴ ورقه
سس مایونز
۴ قاشق چایخوری
شاهی تازه به میزان کافی
نان همبرگر
۴ عدد
برگ‌های جعفری تازه به میزان کافی
نمک و فلفل آسیاب شده به میزان کافی
روغن زیتون
۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی

ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.

پیاز و سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل حلقه‌ای برش بزنید.

داخل سینی فر را چرب کنید و سیب زمینی‌ها و پیاز‌ها را داخل آن بچینید.

با روغن روی سیب زمینی و پیاز‌ها را چرب کنید.

روی سیب زمینی و پیاز‌ها کمی نمک و فلفل بپاشید.

سینی فر را به مدت نیم ساعت داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

در این مرحله سینه مرغ را تکه تکه کرده و استخوان و پوست آن را درآورید و کمی بکوبید تا پهن و نازک شود.

درون تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.

مرغ‌ها را داخل روغن ریخته و کمی نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید دو طرف مرغ‌ها سرخ شده و بپزد.

پس از سرخ شدن مرغ‌ها روی هر کدام یک ورق پنیر قرار داده و در تابه را ببندید تا پنیر آب شود.

سیب زمینی و پیاز‌های کبابی را پس از پخت از فر خارج کنید.

حالا نوبت سرو کردن ساندویچ است، یک تکه نان را بردارید و سپس تکه‌ای از مرغ را روی آن قرار دهید.

روی هر تکه مرغ لایه‌ای از سیب زمینی و پیاز کبابی قرار دهید.

شاهی و جعفری را روی ترکیب مرغ و سیب زمینی بچینید.

ساندویچ شما آماده است، می‌توانید آن را با سس مایونز سرو کنید.

نکات مهم

از هر نوع ادویه دلخواه می‌توانید برای پخت و یا مزه دار کردن مرغ استفاده کنید.

به عنوان مخلفات ساندویچ می‌توانید از کاهو و گوجه فرنگی استفاده کنید.

ساندویچ مرغ از غذا‌هایی است که با سس‌های بسیار متنوعی تهیه می‌شود و هر کس می‌تواند در تهیه آن از

سس مورد علاقه خود استفاده کند.

می‌توانید ساندویچ مرغ را با نان تست یا نان باگت نیز تهیه کنید.

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ جزو ساندویچ میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد.

ساندویچ مرغ را می‌توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *