صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترفند‌هایی برای تهیه باسلوق خانگی

۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۸۳۱۷۲
باسلوق دسر سنتی و محبوبی است که در سفره شب یلدا از قدیم جای خود را داشته است.

_ همشهری آنلاین نوشت: باسلوق یا راحت الحلقوم از دسر‌های سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان محبوبیت خاصی دارد. باسلوق را علاوه بر اینکه به عنوان یک دسر می‌توانید سرو کنید، می‌توانید آن را به عنوان یک شیرینی ساده در کنار چای هم مصرف کنید.

مواد لازم

نشاسته گل ۱ لیوان

شکر ۱ لیوان

آب ۱/۵ لیوان

کره ۲۰ گرم

گلاب ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری

پودر نارگیل به میزان لازم

گردو به میزان لازم

طرز تهیه

۱- یک لیوان نشاسته گل و یک و نیم لیوان آب را با هم مخلوط کنید تا تمام نشاسته‌ها حل بشود.

۲- بعد آن را از صافی رد می‌کنیم. یک لیوان شکر اضافه کرده و هم می‌زنیم تا حل بشود و ۲ قاشق گلاب به آن اضافه کرده و کره آب شده و به دمای محیط رسیده را به آن اضافه می‌کنیم.

نکاتی برای تهیه باسلوق در خانه

۱- تمام این کار‌ها را زمانی انجام می‌دهیم که گاز خاموش است.

۲- بعد از آن گاز را روشن کرده و شعله را بسیار کم می‌کنیم (در حد امکان از شعله‌پخش کن استفاده کنید) و شروع می‌کنیم به هم زدن تا مواد خودش را بگیرد و بعد از نیم ساعت آماده می‌شود. حتما موقع هم زدن باید از لیسک یا قاشق چوبی استفاده شود.

۳- بعد از اینکه مواد مقداری خنک شد دست خود را با روغن چرب کرده و مقداری از مواد را برداشته و به شکل گلوله درمی‌آوریم و بعد از آن در پودر نارگیل کامل می‌غلتانیم و روی آن یک گردو می‌گذاریم.

به همین ترتیب باسلوق‌ها را آماده کرده و در ظرف مورد نظر می‌چینیم.


برچسب ها: دسر باسلوق

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *